Ny dag, nya krafttag med returmöten i FA-cupen!

27/02/18

Under helgen har det varit en rad toppmöten och i veckan hittar vi en rad cupmatcher i såväl Engelska FA-Cupen som i den franska cupen. Även Malmö FF hade en viktig bortamatch mot Gefle IF som man, trots snöstormen, förvaltade på bästa möjliga sätt. Nu väntar dock på tisdagskvällen Swansea City – Sheffield Wednesday i en match som förväntas bli en hemmavinst. Trots att Swansea haft en tuff säsong har man börjat hämta in segrar och ligger förnärvarande på en 18:e plats i ligan. Sheffield Wednesday spelar i Championchip och nivån som skiljer har under de senaste åren ökat avsevärt. Dock är bollen rund, vilket betyder att vad som helst kan hända. Avspark ikväll 21:05.

Hämta bonus hos CoolBet här!

Tuffa returer i FA-Cupen väntar

Det har varit en stökig säsong för Swansea. Tränarna har kommit å gått, men nu verkar det som att man äntligen närmar sig säker mark efter att under en lång tid legat långt nere i ligan tillsammans med Crystal Palace. Däremot är man fortfarande kvar i FA-cupen vilket är den enda titel man i år kan kämpa om. Matchen är en returmatch mellan Swansea – Sheffield Wednesday då den första matchen slutade 0-0.

Tittar vi på onsdagens match så är det Ingen mindre än Tottenham hotspurs som möter Rochdale i en returmatch även här. Dessa lagen möttes för 10 dagar sen i ett möte som slutade 2-2. Därför ser vi med spänning framemot mötet som mycket väl kan innebära att Rochdale lyckas stå upp bra ännu en gång.
Vinnarna av dessa lagen kommer i den nästa omgången att få möta varandra i en kvartsfinal.
De överiga lagen som är klara för en kvartsfinal Wigan Athletic, Southampton, Brighton Manchester United, Leicester och Chelsea. Med detta sagt så kan det bli riktigt spännande möten i framförallt Semifinalerna.

Semifinal i Coppa Italia med ett spännande returmöte

En match som också är spännande inför onsdagen hittar vi i den Italienska cupen där vi återigen hittar ett riktigt klassikermöte i semifinalen, nämligen mellan Lazio – AC Milan. Det är ett returmöte som kommer spelas. Första matchen slutade 0-0, vilket gör att matchen är vidöppen inför morgondagens drabbning. Bägge lagen har inte riktigt kommit upp i den nivån man velat inför i år. Förvisso ska vi ha klart för oss att Serie A blivit bra mycket vassare i år och att man ligger i den övre halvan av ligan får ändå anses som godkänt, inte mer.
Vinnaren ur detta möte får möte vinnarna i den andra semifinalen som spelas mellan Juventus – Atalanta. Denna returmatchen spelas också imorgon och vi förväntar oss att det blir en juventus-vinst. I det första mötet gick Juventus segrande ur striden med 1-0.

Så med största sannolikhet kommer vi få se ett finalmöte mellan FC Lazio – Juventus och vill du ha riktigt bra odds så rekommenderar vi att du gör detta hos Coolbet. Där hittar du grymma odds som står sig högt marknadsmässigt. Just nu får du dessutom en välkomstbonus på 100% upp till 1000 kronor. CoolBet är spelbolaget som tagit marknaden med storm. Man erbjuder dessutom sina kunder en rad olika kampanjer hela tiden.

Coolbet odds logo betting