Oddsautomaten | Kvalet till Champions League

12/07/16

Fotbolls EM 2016 är över och Portugal skrev sig in som EM-guld medaljörer efter en månad av fantastisk fotbolls underhållning. Nu när EM färdigspelats är det dags att återuppta de så efterlängtade klubblagsmatcherna.

Marknadens bästa odds hos OddsAutomaten

Vi hoppar direkt in i hetluften när Champions League-lagen för säsongen 2016/2017 ska fastställas med start ikväll. Hos OddsAutomaten kan du spela på samtliga kvalmatcher till säsongens Champions League och ta del av marknadens bästa odds!

Ur nordiskt perspektiv finner vi ett intressant möte under onsdagskvällen mellan de svenska mästarna IFK Norrköping och de nordiska grannarna Rosenborg från Norge. Dessutom spelar den skotska mästarklubben Celtic med svenske Mikael Lustig i laget, redan ikväll borta mot Lincoln Red imps från Gibraltar. Ett möte som bara ska sluta med seger till Celtic.

Hos OddsAutomaten finner du odds på dessa matcher och många fler. Du finner garanterat något för dig!

Generöst välkomsterbjudande hos OddsAutomaten

OddsAutomaten erbjuder en attraktiv välkomstpaket på upp till 1200 kronor i sportbonus vid en första insättning. Det du behöver göra är att:

  • Registrera dig som ny kund
  • Gör en första insättning och välj alternativet att få 100% upp till 1200 kronor
  • Därefter finns bonusen på ditt konto och du kan direkt börja spela

Varför missa marknadens bästa odds på Champions League? Börja redan nu och ta del av de bästa oddsen och den exklusiva bonusen!

Spela hos OddsAutomaten!