Oddsboost på Malmö FF – 5.00 gånger pengarna mot HBK

29/09/17

Malmö FF är i princip redan klara mästare efter segern mot Häcken senast samtidigt som DIF inte klarade av att döda derbyspöket. Nu möter man ett avsågat HBK och då kan det bara sluta på ett sätt. Betfair bjuder alla nya spelare på 5.00 i odds på att Malmö ska vinna.

Bli medlem hos Betfair och casha in på Malmö

Allt du behöver göra är att bli medlem hos Betfair, använda koden ZFBM54 och sen placera ett spel på MFF. Du kan lägga max 100 kr, vinner du får du insatsen i kontanter och vinspengarna får sedan användas som ett gratisspel. Dessa free bets måste användas på odds över 1.20, vinner du där så får du behålla hela rasket. Det är bara att köra på!

Förutsättningarna inför matchen

MFF tog en minst sagt imponerande seger mot Häcken senast, 6-0 skrevs slutsresultatet till och duon Erdal Rakip/Anton Tinnerholm hade lekstuga. Skade- och avstäningsläget ser bra ut för Magnus Pehrsson då enbart Carvalho och Eikrem saknas.

HBK gick också och vann senast. 2-1 blev det mot KFF borta, vilket var en direkt nödvändig seger. Men om vi ska vara helt ärliga så finns det inget som talar för att HBK ska klara sig kvar. Oremo missar matchen på grund av sin korsbandsskada.

Till kampanjen här.