Örebro-Halmstad: ettan spikas till bra odds

20/10/17

Omgångens enda fredagsmatch i Allsvenskan är Örebro-Halmstad, vilket kanske inte det hetaste mötet den här helgen, men spelvärde finns oavsett.

Örebro SK blandar och ger, det är nog det lag i Allsvenskan som är mest ojämna och oberäkneliga. Under ledning av Axel Kjäll har ÖSK både gjort och släppt in hel del mål. De stora styrkorna finns offensivt där spelare som Michael Omoh, Nahir Besara, Maic Sema och Kennedy Igboananike (avstängd i kväll) är en kvartett som håller hög allsvensk klass.

Halmstad BK är helt avsågade, ja inte teoretiskt, men i praktiken. De ligger för långt efter och är beroende av att andra lags resultat år deras väg. Men det spelar ingen roll, för spelmässigt har HBK inte kapaciteten att vinna tre raka, vilket är det som först och främst krävs för att de ska klara sig kvar. Formen är rent ut sagt usel och de har bara 1 seger på 9 matcher. Efter Johan Oremos skada och försäljningen av Saed Haksabanovic försvann också det sista lilla offensiva hotet som fanns.

Speltips

1 – 1.74 @ ComeOn

Jag skulle bli oerhört förvånad om inte ÖSK vinner den här matchen. HBK är avsågade och har mer eller mindre checkat ut. ÖSK är seriens sjätte bästa hemmalag – HBK seriens sämsta bortalag. Dessutom är det på konstgräs vilket inte är HBK:s ordinarie underlag. Ettan känns stensäker och 1.74 är klart bra. Runt 1.60 hade ärligt talat varit mer rimligt.

Spela på Allsvenskan hos ComeOn! Bli medlem nu om du inte redan är det. Som ny medlem hos ComeOn får du en grym välkomstbonus. Din första insättning matchas med 400 % bonus! Sätter du in 100 kr får du 500 kr att spela för + en pizza från onlinepizza hemskickad till din brevlåda. Dessutom har du redan 10 free spins på ditt konto i samma sekund som du genomfört registreringen.