Portugal och Spanien gör om gruppsegern i U21-EM

20/06/17

Storfavoriten Spanien spelade skjortan av Makedonien i öppningsmatchen och har därmed satt sig i en bekväm sits för att gå vidare. Nu ställs man mot ett stjärnspäckat Portugal som också vann första matchen. Kvällens derby kommer därför avgöra vilka som går vidare. 

Spanien är stora favoriter

Efter seger med hela 5-0 i öppningsmatchen sitter Spanien i förarsätet i Grupp B. Stor matchhjälte blev Real Madrids talangfulla ytter Marcos Asensio som gjorde tre mål, varav ett drömmål från 25 meter. Tillsammans med Inaki Williams, Saul, Sandro med flera hade de lekstuga mot ett frenetiskt kämpande Makedonien.

Spanien har den starkaste truppen i EM, det är bara att titta på vilka namn som inte är med. Oliver Torres, Santi Mina och Pablo Fornals är ju spelare som lätt hade kunnat gå in i vilket annat lag som helst.

Nu väntar ett iberiskt derby mot grannlandet Portugal, och det kommer bli bra mycket tuffare.

Skeva odds på Portugal

Att Portugal slår ur underläge i den här matchen är de flesta överens om. Men att skillnaden är så stor mellan lagen som oddssättarna vill göra gällande, det håller vi inte med om. Spanien ligger för närvarande på 1.80 medan Portugal står i 4.35 hos ComeOn. Det är ett alldeles för högt odds. Portugal har ett starkt lag som i sina bästa stunder absolut kan mäta sig med Spanien.

De slog ett relativt starkt Serbien med komfortabla 2-0 i öppningsmatchen. Och då startade inte ens superstjärnan Renato Sanches. Det lär han dock göra idag med tanke på det framgångsrika inhoppet i premiären där han gjorde en fin assist till 2-0.

Den raka tvåan är kanske lite väl riskabel, men dubbelchansen på 1X till 1.90 hos ComeOn är taget!

Comeon