Premier League: Bra odds med Royal Panda!

29/12/17

På lördag är det dags för den tjugoförsta omgången I premier league och klockan 16:00 är det dags för Manchester United – Southampton. En match som mycket väl kan bli ett nytt poängtapp för Manchesterlaget som tappat poäng i de två senaste matcherna. Det återstår att se om man kan resa sig ur denna formsvacka. Avspark 16:00 Old Trafford.

Mourinho har haft ett tufft slut på december då man i kvartsfinalen av Carabao Cup åkte ut mot Championchip-laget Bristol City. Som om inte det vore nog så lyckades man smått otroligt spela oavgjort i de efterföljande matcherna (läs. Leicester City & Burnley). Därför var det en pressad José Mourinho som på tisdagskvällen mötte media. Portugisen lyckades då med konststycket att skylla lagets prestationer på att man inte spenderat mer pengar än 3 miljarder(!).

Frågan är om Mourinho inte borde fokusera på att träna laget istället för att klaga på att man inte köper bättre spelare.

Har Zlatan gjort sitt i Unitedtröjan?

Hur som helst fick vi i Matchen se Zlatan Ibrahimovic tillbaka i startelvan sedan hans befarade korsbandsskada. Svensken gjorde dock inte mycket rätt utan slarvade bort det ena läget efter de andra. Därför blev han helt rätt utbytt i den första halvlek till förmån för Jesse Lingard. Engelsmannen tackade för förtroendet med att såväl reducera och sedan kvittera till Unitedsupportrarnas stora lycka.

Frågan är om inte Svenskens tid i rampljuset är släckt för evigt. Svensken har inte lyckats hitta tillbaka till den plats han var så given innan hans otäcka skada.

Om du vill spela på Matchen mellan Manchester United  – Southampton, eller någon av de andra matcherna i Premier League så har Royal Panda ett enormt utbud med bra odds på alla möjliga sorters spel. Just nu får du som ny kund en välkomstbonus på 100% upp till 1000 kronor.

Hämta bonus här!