Premier League: Fem gånger pengarna på City att vinna sista hemmamatchen

09/05/18

Det är dags för säsongens sista match hemma på Etihad för Manchester City när Brighton & Hove Albion kommer på besök ikväll. Bucklan har de redan fått lyfta, men drömmen om att nå tresiffrigt i poängkolumnen lever fortfarande.

Betfair promotion logo

Hemmastarkt mot bortasvagt

De redan klara engelska mästarna står inför matchen på 94 poäng med två matcher kvar att spela. Kvar att möta är Brighton som redan klarat Premier League-kontraktet till nästa säsong, samt bottenlaget Southampton. Sex poäng ska alltså inte vara någon omöjlighet att hämta hem för Pep Guardiolas gubbar.

Förra helgen blev något av ett antiklimax på Etihad för de ljusblåa. De fick äntligen lyfta pokalen men festen kom av sig något tack vare den svaga insatsen som laget svarade för mot Huddersfield. 0-0 blev det och sett till matchen var det definitivt inget att vara stolt över. Men ikväll har de ljusblåklädda chans att ge hemmasupportrarna ett fint avsked innan sommarvilan genom att banka Brighton. Förutsättningarna är goda då City bara förlorat en enda match på hemmaplan i ligan denna säsongen.

Hämta din oddsboost hos Betfair här

Och det är ett Brighton, som förutom äran, inte har något att spela för. Kontraktet säkrades i förra omgången när de överraskande lyckades slå Manchester United med 1-0 på hemmaplan. När de nu ska resa till Manchester för att möta deras ärkerival kan de göra det med en avslappnad inställning, och skönt är väl det.

Bortastatistiken är nämligen ingen höjdare för Brighton, som i november månad vann sin senaste match på resande fot. Sedan dess har det blivit sju förluster på elva försök och de har misslyckats med att ens göra mål hela åtta gånger av dessa. Faktum är att de bara gjort tio mål på bortaplan i ligaspelet denna säsongen, så de lär vara tacksamma över att inte ha pressen på sig att ta poäng mot ligamästarna ikväll.

Det är med andra ord ett perfekt tillfälle att registrera dig hos Betfair och ta del av deras oddsboost på 5.00 att Manchester City vinner ikväll!

För att ta del av oddsboosten på 5.00 vid Manchester City-seger gör du så här:

  1. Skapa ett nytt konto hos Betfair med koden ZFBMCC
  2. Placera ett spel på 50 kronor att Manchester City vinner matchen
  3. Vinner du får du ut insatsen i kontanter, resten som gratisspel
  4. Gratisspelen ska sedan placeras till minsta odds på 1.20