Premier League: Kan Everton störa Tottenhams fina säsongsinledning?

10/01/18

Fotbollsgodis att vänta på Wembley Stadium i omgång 23 när ett stabilt Tottenham tar emot ett kämpande Everton som blandat och gett under säsongen.

Sverigekronan

Tottenham är inne i ett stim och har på sina fem senaste matcher bara förlorat en match, vilket var mot de superba serieledarna Manchester City med 4-1. Tottenham har spelat bra och lyckats hitta en stabilitet i samtliga lagdelar vilket är väldigt roligt att se.

Truppen ser helt frisk ut förutom Danny Rose som har haft knäproblem och missar helgens möte. Han räknas vara tillbaka till mötet med Manchester United den 31 januari.
Tottenham blandar en stabil trupp med världsspelare som Harry Kane och Christian Eriksen. Den förstnämnde har varit briljant under säsongen och leder skytteligan med  hela arton baljor. Dessutom så har man en Christian Eriksen som är lika bra varenda match och aldrig tycks försvinna ur startelvan.

Tottenham har något väldigt intressant på gång och det är bara en tidsfråga innan de utmanar om en Premier Leaguetitel på riktigt. Lyckas Tottenham få hål på ett kämpande Everton och ta tre poäng i kampen om en Champions Leagueplats?

Everton har verkligen blandat och gett

Everton har inte varit lika stabila som Tottenham utan Everton började säsongen svajigt och har på  de fem senaste matcherna endast tagit fem poäng. Everton har inte hittat den stabiliteten som krävs i defensiven för att hålla en stabil plats i Premier Leaguetabellen. Och med namn som Phil Jagielka, Michael Keane, Leighton Baines och Ashley Williams så hade man förväntat sig en bättre placering i ligan.
Framåt har Wayne Rooney stått för tio kassar och leder den interna skytteligan stort med Oumar Niasse bakom på fem mål.
Det krävs en rejäl höjning från Evertons sida både framåt och bakåt då en nionde plats är långt ifrån var Everton egentligen vill ligga i tabellen. Kan en vinst mot Tottenham möjliggöra en islossning så att man börjar klättra i tabellen?

Spela på lördagens match hos Sverigekronan
Här får du förutom ett stort utbud på både Casino- och oddsspel, även en grym startbonus. Bli medlem idag hos spelbolaget som levererar oavsett vad du är intresserad att spela på! Just nu får du en insättningsbonus på 100% upp till 1000 kronor.

Hämta bonus här!