Premier League kickar igång i helgen

11/08/16

Efter några månaders uppehåll från engelsk toppfotboll är väntan äntligen över. Som plåster på såren över Premier Leagues frånvaro bevittnade vi EM 2016 och nu även OS 2016. Men nu när det är dags igen är Premier League fotbollshöjdpunkten denna helg.

En av världens största och bästa fotbollsligor ska dra igång igen och med storlagens stjärnvärvningar och en rad nytillkomna mästartränare, väntar den mest spännande säsongen på flera år.

Toppmöte direkt på Emirates Stadium

Under lördagen finner vi sju Premier League matcher på spelschemat och inte minst kickas ligan igång av de regerande mästarna Leicester City när laget gästar Hull City med avspark 13.30. Det är dock först på söndagen som vi finner årets första stormatch i Premier League.

Arsenal – Liverpool | Avspark 17.00

Förra säsongen tog Arsenal andraplatsen i tabellen och var med i titelracet under långa perioder. Dock blev det ändå Leicester som segrade och Arsenal fick nöja sig med en godkänd säsong. Inför kommande säsong har Arsenal inte varit lika aktiva på transfermarknaden som toppkonkurrenterna och det blir intressant att se hur de kan hantera de övriga topplagen.

Liverpool tog en 8:e plats i tabellen och en finalplats i Europa League. Det blev en förlust i finalen mot Sevilla men Klopps första tid i Liverpool gjorde en stor skillnad på laget. Nu med mer tid och inte minst en ordentlig försäsong kan Liverpool visa sig starkare än på många år. Inte minst tog laget en imponerande 4 – 0 seger mot Barcelona i International Champions Cup. Det blir därmed oerhört spännande att följa laget kommande säsong. 

I denna premiärmatch är Arsenal favoriter på hemmaplan och laget tippas också ha större chans än Liverpool på ligatiteln. Kikar vi in långtidsspelen och vinnaren av Premier League finner vi dessa fina odds hos Bethard!

Att vinna Premier League 2016/2017

  • Arsenal – 6.50
  • Liverpool – 10.00

Det blir en spännande öppning på Premier League 2016/2017 när dessa storlag drabbas samman på Emirates Stadium. Bethard ger dig följande odds på matchen!

  • Arsenal – 2.30
  • Oavgjort – 3.40
  • Liverpool – 3.10

Bethard levererar en sportsbook som ger dig marknadens bästa odds på Premier League. Vare sig du vill spela på denna match, övriga matcher eller långtidsspel är det rätt läge att hitta ditt spel redan nu. Alla nya kunder får just nu dessutom en bonus på 100% upp till 1000 kr.

Spela hos Bethard!