PSG först ut i Ligue 1

12/08/16

Förra helgen drog holländska Eredivisie igång och denna helg är det dags för Ligue 1 och Premier League att starta. Redan ikväll finner vi två franska storlag på spelschemat, nämligen Paris Saint Germain och Monaco.

Bastia – PSG | Avspark 20.00

Bastia stod för en stabil insats förra säsongen då de knep en 10:e placering i tabellen. PSG i sin tur tog en rekordtidig Ligue 1 titel och slutade på totalt 31 poäng mer än Lyon på andraplatsen. Då fann vi i laget svenske Zlatan Ibrahimovic som gjorde rekordmånga 38 mål i Ligue 1 förra säsongen. Nu får de franska giganterna klara sig utan den svenske storstjärnan som anslöt till Manchester United i sommar.

Som ersättare har PSG värvat in storspelare som Hatem Ben Arfa från OGC Nice, Jesé Rodriguez från Real Madrid och Sevillas succétränare Unai Emery. Det “nya PSG” fick dessutom en kanonstart på säsongen när laget förra helgen knep titeln i franska Supercupen mot Lyon efter bekväma 4 – 1. Kommande säsong talar allt för ytterligare en PSG dominans i Frankrike vilket även oddsen styrker.

SC Bastia – 9.00 | Oavgjort – 4.50 | Paris Saint Germain – 1.37

Monaco – Guingamp | Avspark 20.30

Ikväll finner vi ännu en match på spelschemat och det är den mellan Monaco och Guingamp på Stade Louis II. Monaco var nära andraplatsen förra säsongen när laget hamnade på lika många poäng som Lyon. Istället blev det en tredjeplats och laget lyckades därmed knipa kvalspel till Champions League. Guingamp i sin tur klarade sig kvar i högsta ligan med endast 5 poängs marginal och får en ny chans med spel i Ligue 1. Monaco spelar på hemmaplan och är givetvis favoriter till segern. VIKS sportsbook ger dig följande odds.

Monaco – 1.62 | Oavgjort – 4.50 |Guingamp – 5.50

Hos VIKS hittar du marknadens bästa odds på Ligue 1 och massor av andra ligor.

Spela hos VIKS!