PSG gästar Lille på Stade Pierre-Mauroy!

28/10/16

Lille - PSG

Det är dags för den elfte omgången av franska Ligue 1 och kvällens enda match spelas på Stade Pierre-Mauroy när hemmalaget Lille tar emot PSG!

Lille – PSG | Avspark 20.45

Ikväll inleds den elfte omgången av Ligue 1 och det är en tung drabbning som ska utspelas! PSG finner vi på tredjeplatsen i ligan med 20 pinnar, 6 färre än serieledaren Nice med 26 poäng. Däremellan har vi Monaco på andraplatsen med 22 inkasserade poäng. Ikväll ska PSG försöka minska gapet upp till Nice genom att knipa samtliga poäng från denna match.

Kvällens motståndare finner vi på en 16:e plats i tabellen som resultat av 10 inspelade poäng. Ingen önskestart på säsongen från hemmalaget som endast har 3 segrar i sitt namn. Värt att notera är att samtliga vinster kommit här på Stade Pierre-Mauroy och kanske kan laget skaka om ett för stunden ostabilt PSG.

Folkeautomaten

För att hitta den senaste Lille-segern mot PSG färdas vi tillbaka till 2012 då laget vann med 2 – 1. Därefter har det blivit hela 7 PSG-segrar och 3 kryss. Ikväll får vi se ifall statistiken tar en vändning eller ifall PSG fortsatt förblir obesegrade mot Lille sedan 2012.

Lille – 6.60 | Oavgjort – 3.90 | PSG – 1.52

Spela på matchen hos Folkeautomaten!