PSG vs Bayern München – målfest?

27/09/17

I andra omgången av Champions League:s gruppspel har vi plockat fram PSG-Bayern München som den mest intressanta matchen. Någon vinnare vågar vi inte plocka ut men däremot tror vi stenhårt på ett målrikt möte. 

Det blåser i Paris

PSG satsar stenhårt på att plocka hem både ligan och Champions League. Och man gör det med några riktigt starka och dyra nyförvärv. Men allt har inte gått som på räls i inledningen av 2017/18. Fixstjärnan Neymar har presterat på planen och stått för både mål och assists. Men han verkar inte komma överens med Edinson Cavani. Uruguayanen hamnade i klinch med brassen förra helgen då Cavani helt sonika snodde straffen av Neymar, vilket inte uppskattades av alla. Spelartruppen sägs därför vara i obalans då det har bildats två läger, ett som står bakom Neymar och ett som står bakom Cavani. Det återstår att se nu om de båda stjärnorna kan lägga det här bakom sig och fokusera på spelet. Neymar är i alla fall tillbaka i kväll, vilket är viktigt för hemmalaget.

Den enda som saknas i kväll är Javier Pastore.

Var har vi FC Bayern?

Carlo Ancelotti har inte riktigt fått till den där klassiska Bayern München-stabiliteten som vi vant oss vid. Man ligger nu 3 poäng efter serieledande Dotmund, vilket absolut inte är ett ointagligt försprång. Men vi väntar fortfarande på att det ska lyfta ett eller två snäpp, för den kvalitén finns ju.

Manuel Neuer, Juan Bernat, Thiago Alcantara samt David Alaba saknas i kväll. Det är fyra ganska rejäla tapp, speciellt Manuel Neuer.

Speltips

Över 3.5 mål – 2.05 @ Unibet

Överspelet ligger nära till hands här med tanke på att det är två målglada lag som möts. PSG har gjort 21 mål på 7 matcher i ligan och Bayern 15 mål på 6 matcher. Det känns betydligt bättre än att försöka ge sig på någon matchvinnare, för det är lite osäkert var lagen står i dagsläget.

unibet