Resultat från gårdagens VM-kvalmatcher!

12/10/16

Under gårdagen spelades nio 9 kvalmatcher till VM 2018 och medan de flesta favoriterna kammade hem tre poäng fann vi fortsatt några riktiga skrällar på resultattavlan. Tyskland var inte en av skrällarna och istället tog laget som väntat sin tredje raka seger efter 2 – 0 mot Nordirland. Detta innebär att “Die Mannschaft” ännu inte släppt in mål eller tappat poäng i kvalspelet.  Tyskarna toppar grupp C med maximala nio poäng vilket inte höjer några ögonbryn, istället är det Azerbajdzjan på andraplatsen med sju poäng som överraskar!

Engelsmännen spelade 0 – 0 borta mot Slovenien, vilket var första gången i historien som England inte besegrade slovenerna. Istället var det Slovenien som var nära samtliga poäng men en storspelande Hart i målet stod i vägen. Som resultat toppar nu England grupp F med sju poäng följt av Litauen, Slovenien, Skottland, Slovakien och slutligen Malta.

Slovakien med den näst sista platsen i gruppen ska inte underskattas. Igår kväll tog laget sina första poäng i kvalet men en 3 – 0 seger mot Skottland imponerade och med största sannolikhet reser sig laget fler placeringar i tabellen!

Unibet bonus

På Parken i Danmark bevittnade vi omgångens största skräll. Montenegro bortabesegrade danskarna med 0 – 1. Ett resultat som tar Montenegro högst upp i grupp E före Polen som tack vare mål i den sista matchminuten av Lewandowski, även de inkasserat sju poäng!

VM-kvalet är över för denna gång men fortsätter redan den 11e november med inte minst Frankrike mot Sverige i en grupp där svenskarna faktiskt toppar gruppen före just fransmännen. Med spänning inväntar vi fortsättningen på kvalet men tills dess passar vi på att njuta av europeisk toppfotboll redan till helgen!

Unibet ger dig en grym sportsbook med marknadens bästa odds. Klicka dig in redan nu och hitta ditt spel till helgen!

Spela hos Unibet!