Säker seger för Manchester United mot Rostov?

16/03/17

Manchester United har varit en rejäl besvikelse den här säsongen, men nu har man chansen att rädda upp det genom ett bra resultat i Europa League. 

Zlatan tillbaka i laget

Med tanke på kräftgången i ligan blir kvällens möte mot FC Rostov extra viktigt, och tränare José Mourinho lär gå in med i princip bästa tänkbara manskap. Att vinna Europa League kan bli enda chansen för laget att nå Champions League, i alla fall om man fortsätter gå så dåligt i ligan.

Zlatan Ibrahimovic kommer givetvis att starta igen efter att ha varit avstängd mot Chelsea i FA-cupen. Wayne Rooney och Anthony Martial är dock fortsatt skadade. I backlinjen väntas Eric Bailly göra comeback efter att ha varit avstängd i första matchen.

FC Rostov har ett relativt anonymt lag med nästan enbart ryska spelare. I dagens match saknas dock ett antal viktiga pjäser. Vladimir Granat, Alexandr Gatskan och Timofei Kalachev kommer inte till spel. Målvakten Soslan Dzhanaev är däremot tillbaka i truppen och kommer att ta platsen mellan stolparna. Ryssarnas form är annars ganska god. Efter vinteruppehållet har man besegrat Tom Tomsk med hela 6-0 och spelat 0-0 mot Terek Grozny.

Manchester United står som solklara favoriter sett till oddsen. Det finns egentligen inget som talar för FC Rostov den här matchen. Att de lyckades få med sig ett oavgjort resultat i första mötet var förvisso väldigt starkt, men borta på Old Trafford blir det såklart mycket svårare.

United bör gör processen kort med ryssarna, och känslan är att de kommer gasa på redan från start. Den raka ettan ger alldeles för svaga odds för att vara spelbart. Att United vinner första halvlek står för närvarande i 1.60 gånger pengarna hos ComeOn – ett klart godkänt odds.

Spela på matchen hos ComeOn

Capture