Schaktar Donetsk städar av Celta Vigo

23/02/17

Gårdagens spel satt som en smäck efter att Max Allegri visat fingertoppskänsla med två avgörande byten. Självklart hjälpte det röda kortet på Alex Telles i FC Porto tidigt i matchen till och efter det kunde Juventus i stort sett parkera på offensiv planhalva. Bra spelkväll med andra ord där vi fick bra utdelning, nya tag ikväll när det står Europa League på schemat!

 

Tuff bortaresa för Celta Vigo

Celta Vigo gör en 3500 kilometer lång resa till Ukraina för returmötet med Schaktar Donetsk, ett möte som slutade 1–0 till Schaktar förra veckan. Tufft utgångsläge med andra ord för Eduardo Berizzo och hans lag som ställs emot ett utav de tuffare hemmalagen som finns kvar i turneringen. Schaktar Donetsk har vunnit samtliga matcher man spelat i Europa League denna säsong och kan vid en seger ikväll utöka den sviten av matcher till 10 stycken.

Det spanska västkustlaget kommer till kvällens match efter att ha slagit tabelljumbon Osasuna med 3–0 i helgen. Tuffare motstånd väntas ikväll vilket även oddset 5.10 på bortaseger skvallrar om. Känslan är att Celta Vigo hade behövt ett bättre resultat med sig ifrån hemmamatchen för att ha en chans i detta dubbelmöte.

Hos Expekt finns just nu Schaktar Donetsk att spela till fina 1.65, för den som vågar finns även Handikapp-spelet -1 till 2.65 gånger insatsen. Hemmasegern känns på förhand mycket säker, speciellt med tanke på den långa resan Celta Vigo har fått göra inför kvällens möte.

Inte medlem på Expekt? Passa på att registrera dig nu för att få upp till 500 kronor extra att spela för på kvällens Europa League. Alla nya spelare får sin första insättning femdubblad!

Kvällens spel:

Schaktar Donetsk vs Celta Vigo – (1) 1.65@Expekt