Spela i mobilen hos Expekt – få pengarna tillbaka vid förlust

20/09/17

Expekt är en av världens största spelbolag och erbjuder tusentals olika spelmöjligheter inom odds varje dag. Har du ännu inte testa på mobilversionen får du upp till 250 kr tillbaka om du förlorar!

Ladda ner mobilappen och få bonus

Passa på att testa Expekts mobilversion! Ta del av ett grymt utbud med otroliga odds. Varje dag kan du spela på allt från fotboll, ishockey, tennis, till basket och handboll. Möjligheterna är oändliga och det är bara du som bestämmer hur du vill ha det!

Om du inte har provat Expekt i mobilen har du en riktigt skön deal att se fram emot. Ditt första spel i mobilen ger dig nämligen en bonus upp till 250 kr. Ladda ner mobilappen eller besök hemsidan från mobilen och lägg ett spel värt minst 50 kr på odds över 1.50. Förlorar du så får du tillbaka insatsen upp till 250 kr.

Dagens speltips

I kväll har vi fyra högintressanta matcher i Allsvenskan. Vi har tagit fram de bästa speltipsen till matcherna.

Halmstad – Kalmar

3.00 – 3.25 – 2.30

Viktigt bottenmöte på Örjans Vall där hemmalaget Halmstad verkligen måste ta sig i kragen om det inte ska bli spel i Superettan 2018. Men det ser inte sådär överdrivet bra ut för Kvastarna. Formen är usel, Johan Oremo är skadad och det känns faktiskt som att laget har gett upp. Kalmar å andra sidan har en grym form, nyförvärven imponerar och Nanne har fått in stabilitet i laget. 2.30 på bortalaget är därför givet.

Hammarby – Göteborg

2.30 – 3.30 – 2.95

Två lag i ingenmansland ställs mot varandra på Tele 2 Arena. Bajen kommer från en usel insats mot Malmö där man förlorade med 4-0. Även om det hela tiden pratas om att det är nästa säsong som gäller för Bajen kan man inte blunda för det faktum att laget inte ligger bättre än 10:a i tabellen, det är för dåligt med den trupp man har. Göteborg väntar i princip också bara på att säsongen ska ta slut så att den nya tränaren (Olof Mellberg?) kan börja bygga. Summa summarum: två lag i dålig form borgar för en målsnål tillställning. Under 2.5 mål spelas till 1.90.

Jönköpings Södra – Sirius

2.25 – 3.15 – 4.40

Också ett möte mellan två lag med usel form. Jönköpings Södra spelar med kniven mot strupen i varje match, men det är uppenbart att det saknas såväl offensiv som defensiv kvalité. Sirius har checkat ut från Allsvenskan, och nu vill man bara att det ska ta slut. De har ingenting att spela för längre och känns tämligen ointresserade ut för tillfället. Under 2.5 mål spelas till 1.72.

Östersunds FK – Malmö FF

2.55 – 3.25 – 2.65

Högintressant möte i Jämtland. Östersund spelar en riktigt bra fotboll för tillfället, klart stärkta av insatsen i Europa League. Samtidigt studsade Malmö tillbaka efter en tung period och besegrade Bajen på ett imponerande sätt. Målrikt! Över 2.5 mål spelas till 1.85.

Besök Expekt