Spela på Europa League – få 100 kr

28/09/17

Betser snålar sällan med erbjudanden, inte heller den här gången. Spelar du på någon av kvällens matcher i Europa League så får du en slant att spela för i morgon.

Så här får du ditt gratisspel

Det är oerhört simpelt egentligen. Först och främst måste du vara medlem hos Betser, har du ännu inte blivit det är det hög tid att bli det nu, för då får du upp till 1000 kr att spela för! Logga sedan in och välj mellan kvällens utbud. Hitta ett spel med odds över 2.00 och spela för minst 2000 kr så får du 100 kr att spela för i morgon. Det är inte svårare än så!

Kvällens matcher i Europa League

Här är några godbitar att se fram emot i kväll:

Bate Borisov – Arsenal

Allt annat än bortaseger här vore en stor skräll. Arsenal lär dock lufta en del spelare men Bate är inte vad man var för några år sedan då Alexander Hleb hade sin storhetstid.

Salzburg – Marseille

Red Bulls stolthet ställs mot storsatsande Marseille. Även här borde det bli en komfortabel bortaseger då Salzburg har fått mindre uppmärksamhet från ägarna som i stället valt att fokusera på Leipzig. Dimitri Payet och kompani kommer göra processen kort med österrikarna.

Lyon – Atalanta

Högintressant möte i Frankrike. Lyon är som alltid ett trevligt lag att titta på med all den offensiv kvalité som finns. Nu är inte Alexandre Lacazette kvar längre men Fekir är fortfarande kvar i laget och han är alltid värd entrépengen. Atalanta sopade banan med Everton i senaste omgången och vann med imponerande 4-0. Här blir det tuffare, men vi kan räkna med en underhållande match.

Östersund – Hertha Berlin

Slutligen har vi det blågula hoppet, Östersunds FK som möter Hertha på hemmaplan. Det här blir bra mycket tuffare än PAOK, Galatasaray och Zorya. Men nog kan Hertha bli lite ställda av Östersunds frenesi och inte minst, konstgräset.

Ta en titt på Betsers utbud och hitta din match att spela för. Oavsett utgång så får du alltså 100 kr att spela för i morgon. Perfekt inför helgen!