Spela på OS-vinnare hos Guts!

22/07/16

GUTS OS 2016

Allsvenskan i all ära men mästerskap för landslag är något utöver det vanliga och denna sommar har vi redan bevittnat fotboll när den är som bäst. För endast 2 veckor sedan tog Portugal EM-guld och Cristiano Ronaldo lyckades fullborda sin karriär och bädda vägen för ytterligare en Ballon d’Or utmärkelse. Men landslagsfotbollen är inte över för i sommar utan fortsätter i form av Olympiska Spelen i Brasilien.

EM-guld medaljörerna laddar upp

Ett spännande OS-mästerskap väntar med tunga lag på startfältet, eller vad sägs om värdlandet Brasilien, Copa America finalisterna Argentina, de regerande världsmästarna Tyskland, EM-guld medaljörerna Portugal och dessutom Sverige. Den 4:e augusti startar OS igång och det är dags att kika in på långtidsspelen. Guts ger dig de bästa oddsen på slutsegrare och klara favoriter finner vi i värdnationen Brasilien med Neymar i spetsen.

Att vinna OS i fotboll 2016

Brasilien – 1.95

Argentina – 6.00

Tyskland – 6.75

Portugal – 10.75

Colombia – 16.50

Mexico – 17.00

Sverige – 25.00

Guts kompletta sportsbook ger dig en suverän spelupplevelse med ett stort spelutbud till marknadens bästa odds. Ovan ser du de hetaste kandidaterna till OS-guldet 2016 och den kompletta listan och många andra spelalternativ finner du hos Guts.

Spela på OS-vinnare hos Guts!