Spela på Premier League hos Betfair

24/12/17

Halva serien är spelad och här får du en kortare sammanfattning av Manchester-lagens första halva av säsongen.

Efter en smått medioker fjolårssäsong värvade Pep Guardiola friskt när han fick allt han petade på. Qatarägda City har slagit alla rekord och inte bara bjudit på fenomenal fotboll utan dessutom gått obesegrade när 19 omgångar har spelats. Med 18 segrar och 1 oavgjord står de ljusblå på otroliga 55 poäng och skulle laget fortsätta med samma poängsnitt kommer det att slå ett rekord med ofattbara 110 poäng.

Kan ta fyra titlar

Laget är dessutom i semifinal mot Bristol City i ligacupen och fick en lätt lottning i Champions League mot Basel. Ska City bli första klubben efter Manchester United att lyckas med trippeln som innebär ligan, Fa-cupen och Champions League under samma säsong. Pep har gjort det med Barca när han vann alla titlar som gick att vinna under en säsong och Pep kanske lyckas med kvadruppeln om ligacupen dessutom vinns.

Tvåan och lokalrivalen Manchester United har haft en okej säsong men senaste veckan har gjort de röda Manchesterfansen extremt olyckliga. Tidigare var United kända att avgöra sent på så kallad Fergie Time men i veckan har lagets före detta signum slagit tillbaka med dubbel kraft mot sig själva.

Hämta Bonus

Mot Bristol City gjorde Zlatan Ibrahimovic visserligen 1–1 men när alla gick och väntade på förlängning small det till och United var chockerande nog utslaget. På lille julafton var det Leicester som man inte lyckades besegra trots ledning och en spelare mer på plan. I matchens sista sekund kvitterade Leicester och Mourinho gick efteråt ut och sågade en hel del spelare för deras ”barnsliga” beslut när vissa spelare hade utomordentliga lägen att stänga matchen.

Manchester City leder efter halva serien ligan med 13 poäng och det finns ingenting som talar för att det skulle se annorlunda ut efter ytterligare 19 omgångar.

Spela på Premier League hos Betfair

Vill du spela på Premier League eller annan fotboll rekommenderar vi varmt att du väljer Leo Vegas. Det fantastiska spelbolaget erbjuder riktigt fina marknader på både live betting eller klassisk pre game. Dessutom kan du som ny medlem ta emot en skön välkomstbonus som sätter igång ditt spelande rejält. Besök Leo Vegas på direkten för en spelupplevelse som alla borde få uppleva.

Betfair promotion