Spela på Premier League med Expekt!

24/11/17

På lördag väntar ett riktigt tungviktsmöte i Premier League då Liverpool tar sig an Chelsea som kommer på besök. De röda har gjort en hyffsat stark inledning av sösoingen trots att man lyckades tappa 3-0 till 3-0. Vi tror att det blir en tuff uppgift då chelsea sett otroligt starka ut. Avspark 18:30 på Anfield.

Liverpool har börjat säsongen relativt bra och man ligger inför lördagens möte mot Chelsea på en femteplats i tabellen. Som tidigare nämnt tappade man klara 3-0 mot sevilla och detta har förmodligen gjort att de mest inbitna fansen legat sömnlösa. Nu är det dock dags för Liverpool att visa att man är ett lag att räkna med och vi tror att man är enormt sugna på att betala tillbaka till fansen efter krysset senast.

Jurgen Klopp kommenterade matchen mot sevilla med orden: -Det är lätt att beskriva. En fantastisk första halvlek från oss, i andra halvlek gör vi ett misstag, vi slutar spela fotboll.

I Chelsea har man ångat på i ligan och ligger för närvarande på en tredjeplats, efter  de så suveräna Manchesterlagen city och united. Sedermera har laget inte förlorat i ligan sen man mötte Manchester City i slutet av september. Dock bör nämnas att man hade en tuff kväll för drygt tre veckor sen när man i Champions League mötte Itelienska Roma. Laget åkte på en klar 3-0 förlust och man hade väldigt tufft att kunna utmana italienarna.

Med detta sagt kommer detta med all sannolikhet bli en jämn kamp. Dock kommer Chelsea visa att man är numret större och tittar vi till oddset för en bortaseger så hittar vi på Expekt ett rikgitgt grymt odds. Man har satt 3,40
Expekt

på Chelsea vilket är bra! Vill du spela på Liverpool – Chelsea, eller på någon av de andra Premier League-matcherna så har Expekt ett grymt utbud på alla möjliga sporter. Just nu får du som ny kund en grymt bra välkomstbonus!

Hämta bonus här!