Stormatch i Champions League på White Hart Lane!

02/11/16

Champions League rullar vidare och ikväll har vi några riktigt sevärda matcher att se fram emot. Vad sägs om Juventus – Lyon, Tottenham – Leverkusen eller varför inte Borussia Dortmund mot Sporting Lissabon? Klockan 20.45 är det avspark på åtta olika platser runtom i Europa. Se till att vara med från start! Kvällens bästa spel hittar du såklart hos Bet365.

Tottenham – Bayer Leverkusen | Avspark 20.45

Fem raka matcher utan vinst lyder facit Mauricio Pochettino och hans Tottenham som efter en mycket lovande start på säsongen 2016/17 tappat formen betänkligt. I Champions League-gruppspelet har man såhär långt spelat in 4 poäng, vilket gör att man parkerar på en 2:a-plats i en mycket jämn grupp. Till kvällens match saknar man två viktiga pjäser i form av Harry Kane och Toby Alderweireld.

bet365

Bayer Leverkusen har lyckats med konststycket att spela oavgjort i samtliga tre utav sina gruppspelsmatcher. Poäng i dagens match är utav största betydelse för att inte hamna efter lagen i toppen i jakten på avancemang till åttondelsfinalerna.

Ett Tottenham utan två av sina viktigaste spelare som för tillfället befinner sig i en period av tufft matchande kan få problem här. Oddsen känns något höga på bortalaget och en liten slant på Bayer Leverkusen kan således vara ett smart drag. Ett alternativ är att invänta matchstart för att få en bättre bild utav lagens dagsform, livespel finns att utnyttja på Bet365!

Tottenham – 2.00 | Oavgjort – 3.60 | Bayer Leverkusen – 4.00

Spela på matchen hos Bet365!