Stormöten att vänta i Champions Leagues playoff-runda

17/08/16

Snart har vi samtliga Champions League lagen klara och kan invänta lottningen till gruppspelet. Men ännu är det inte helt klart. Det återstår dubbelmöten i playoff-rundan innan deltagare till Europas finaste klubblagsturnering ska fastställas. På spelschemat finner vi bland annat Porto, Roma, Villareal och Monaco. Vilka kniper de sista gruppspelsplatserna till Champions League 2016/2017?

Porto – Roma | Avspark 20.45

En av omgångens allra största matcher spelas på Estádio do Dragao i Porto när hemmalaget FC Porto tar emot italienska AS Roma. Porto tog via en tredjeplats i portugisiska högsta ligan förra säsongen och tog därmed en plats i denna omgång. Även Roma tog denna plats som resultat av tredjeplatsen, för deras del i Serie A.

Ikväll ska dessa storlag mötas men endast en plats är ledig till Champions League 2016/2017 och vi inväntar därmed ett intressant dubbelmöte. Porto är favoriter till segern ikväll i egenskap av spel på hemmaplan men det kommer inte bli en enkel resa för portugiserna. Nordicbet ger dig följande odds på matchen.

Porto – 2.29 | Oavgjort – 3.35 | Roma – 3.35

Villareal – Monaco | Avspark 20.45

I Spanien finner vi nästa stormatch i denna Champions League Playoff-omgång. Första mötet spelas på El Madrigal i Villareal och returen spelas nästa vecka på franska Rivieran. Det handlar om “De gula U-båtarna” Villareal och Monaco, två lag som desperat söker Champions League platsen.

Förra säsongen tog Villareal en fjärdeplats i La Liga vilket är klart godkänt då laget endast och inte alls förvånansvärt fann Barcelona, Real Madrid och Atlético Madrid ovanför sig i tabellen. Monaco däremot tog en tredjeplats i Ligue 1 bakom Lyon som knep direktplatsen till Champions League med samma poäng som Monaco. Med små marginaler avgjordes kampen om andraplatsen i Frankrike förra säsongen och marginaler kan vara det som skiljer laget åt även i denna match.

Villareal är knappa favoriter till avancemanget till Champions Leagues gruppspel och även i denna match på hemmaplan ligger favoritskapet hos Villareal. Du finner spel på Villareal som segrare i kvällens match till oddset 2.05 hos NordicBet.

Villareal – 1.97 | Oavgjort – 3.35 | Monaco – 4.45

Övriga Champions League matcher ikväll

20.45CelticvsHapoel Beer Sheva(1) 1.64 (X) 4.00 (2) 5.95
20.45Dundalk FCvsLegia Warszawa(1) 4.10 (X) 3.35 (2) 2.04
20.45PFC LudogoretsvsViktoria Plzen(1) 2.09 (X) 3.35 (2) 3.95

NordicBet levererar en komplett sportsbook där du hittar massor av spelalternativ och till marknadens finaste odds på allt ifrån Champions League till division 5 i Sverige.

Spela hos NordicBet!