Studsar Juventus tillbaka efter missräkningen senast?

10/03/17

Fredagsmatchen i Serie A bjuder på ett klassikermöte då Juventus tar emot Milan på hemmaplan. Hemmalaget Juventus leder ligan överlägset men fick “bara” med sig ett oavgjort resultat i senaste matchen mot Udinese. Det återstår att se nu om man kan resa sig efter den svaga insatsen senast. Hemma på Juventus Stadium är man dock overkligt starka med hela 30 raka segrar i ryggen. Milan å andra sidan är på uppgång efter en lång period av dåliga resultat, och nu har man tre raka segrar i ryggen. Men det kommer bli en mycket tuff uppgift för dem. Borta på Juventus Stadium har man faktiskt aldrig lyckats vinna.

Förutsättningarna inför matchen

I hemmalaget saknas sedan tidigare Stefano Sturaro och Giorgio Chiellini, men även Cuadrado missar matchen på grund av avstängning. I övrigt är man helt fulltaliga, och sedan Bonucci åter är tillbaka i startelvan ser det genast bättre ut defensivt.

Milan har skador på Ignazio Abate, Giacomo Bonaventura, Riccardo Montolivo och möjligtvis Suso. Den sistnämnde ska genomgå ett sent fystest för att se om han kan spela. Rapporterna från Italien är dock positiva och tränare Vincenzo Montella har sagt att Milan räknar med honom ikväll.

Juventus står som klara favoriter om vi ser till oddsen, men det finns anledning att höja ett varningens finger för Milan. De har som sagt en bra form och ett nästintill intakt manskap, jämför det med Juventus som kommer från en svag insats senast och har en skada på nyckelspelaren Chiellini.

Det finns ett antal spelvärda odds hos ComeOn, till exempel krysset till 4.70. 

Spela på matchen hos ComeOn, är du ny kund får du dessutom ta del av ett grymt erbjudande. Sätter du in 100 kr får du spela med 700 kr!

Capture