Superettan drar ihop sig på allvar

03/10/16

Under helgen såg vi några riktiga skrällar när inte minst Barcelona och Real Madrid tappade poäng under samma omgång. Idag släpper vi europeisk toppfotboll och vänder istället blicken mot svenska Superettan!

Ängelholm – Frej | Avspark 19.00

Ängelholm har stått för en bedrövlig säsong och är på väg ner mot division 1. På 25 spelade och endast 5 återstående kamper ligger laget sist i Superettan med 8 poäng upp till säker mark. Laget gästas nu av Frej som stått för en desto stabilare säsong med 33 poäng och en niondeplats. I våras var det Ängelholm som vann detta möte med 1 – 2 på bortamark vilket var en av lagets blott fyra vinster. Nu är frågan om Ängelholm återigen kan vinna och ge sig själva en sista chans till fortsatt spel i Superettan eller om Frej revanscherar sig från förlusten i våras. ExclusiveBet ger dig fina odds på matchen!

Ängelholm – 2.40 | Oavgjort – 3.15 | Frej – 2.59

Degerfors – GAIS | Avspark 19.00

För Degerfors är detta en väldigt viktig match. Laget finner vi på en trettondeplats i Superettan och det innebär nedflyttning. Dock med endast en poäng upp till säker mark är alla poäng ur viktiga när säsongen börjar dra ihop sig. Laget gästas av göteborgarna GAIS som med 36 inspelade poäng placerat sig på en sjundeplats i tabellen.

Degerfors har fyra förluster på de fem senaste matcherna och nu är det dags att vända formen ifall laget ska undvika nedflyttning. Varje match blir viktig i kampen om överlevnaden i Superettan och mot ett stabilt GAIS får Degerfors återigen kriga för att få med sig poäng ikväll.

Degerfors – 2.40 | Oavgjort – 3.20 | GAIS – 2.50

Örgryte – AFC United | Avspark 19.00

AFC United jagar en plats i Allsvenskan 2017 och med 48 inspelade poäng är platsen inom räckhåll. Huvudstads-laget har endast 3 poäng upp till andraplacerade Halmstad som just nu innehar direktplatsen till Allsvenskan. Ikväll är det elfteplacerade Örgryte som tar emot sensationen AFC. När laget möttes i somras tog kvällens bortalag en komfortabel 2 – 0 seger på hemmaplan och frågan är Örgryte har något att sätta emot ikväll? Med två raka segrar och en stark säsong i ryggen lockar ExclusiveBets fina spel på AFC-seger!

Örgryte – 2.40 | Oavgjort – 3.10 | AFC United (Väsby United) – 2.55

ExclusiveBet är en nystartad sajt som erbjuder en komplett sportsbook med fina odds! Registrerar du dig redan idag så får du dessutom 100% upp till 1000 kr i bonus!

Spela hos ExclusiveBet!