Superettan-plats på spel när Syrianska tar emot Vasalund

16/11/16

Syrianska

Syrianska stod för en stabil insats borta på Skytteholms IP i vad som kan ha varit säsongens absolut viktigaste match för syrianerna. Nu är de ytterst nära fortsatt spel i Superettan men först ska laget avklara ett returmöte mot Vasalund hemma på Södertälje Fotbollsarena!

Syrianska FC – Vasalunds IF | Avspark 19.00

För tre dagar sedan var det Mattias Mete som med sina två mål blev stor matchhjälte. Nu är det dags för returmöte mot ett Vasalund som behöver minst två mål med sig för fortsatt chans på avancemang. Oerhört tufft blir de för Solna-laget och istället kan måljagande Vasalund mycket väl straffas av ett kontringsspelande hemmalag ikväll!

Unibet
Syrianska hade en tuff säsong i Superettan och lyckades tack vare en bra avslutning ändå knipa kvalplatsen till Superettan 2017.

Kvällens motståndare har däremot stått för en imponerande prestation säsongen genom. En andraplats i Division 1 norra gav laget denna kvalplats och detta är inte en chans som laget kommer att slänga iväg utan att ett försök.

Inte mycket talar för en skräll ikväll och istället pekar allt på att syrianerna spelar i Superettan även kommande säsong. Dock ska minst 90 minuter avklaras och resultatet kan inte förutspås. Lagens sista tävlingsmatch för säsongen är även lagens viktigaste och kan komma att bli en riktig rysare!

Spanar vi in Unibets odds på matchen så ger Syrianska 1.38 gånger pengarna och Vasalund-seger ger hela 8.00 i odds!

Syrianska FC – 1.38 | Oavgjort – 5.00 | Vasalunds IF – 8.00