Svår sits för Atletico Madrid mot Real Madrid

10/05/17

Ikväll är det dags för avgörande matchen i Champions League-semifinalen. Vi tror på en målrik tillställning.

Full fart framåt för Atletico

Atletico Madrid har satt sig i en hopplös sits efter 0-3 i första mötet mot ärkerivalen Real Madrid. Chanserna att avancera är minimala, och det enda som gäller nu är full fart framåt. Samtidigt gäller det att inte släppa in ett mål, för då är det kört.

Men det är ett skadedrabbat hemmalag som springer ut på Vicente Calderon ikväll. Juanfran, Augusto Fernandez, Sime Vrsaljko och José Gimenez är alla borta på grund av skador.

I Real Madrid är det mesta frid och fröjd. Bortsett från skador på Daniel Carvajal och eventuellt Gareth Bale har Zidane en full trupp till förfogande. Och med tanke på hur laget sett ut den senaste tiden finns det ingenting som tyder på att man ska tappa det här. Real uppträder oerhört säkert och släpper inte till mycket.

Atletico kommer givetvis trycka på med allt vad man äger och har, men som sagt, underläget är för stort för att ta igen.

Statistik

  • Ser man till de 10 senaste matcherna mellan lagen har de 3 vinster, 4 oavgjorda och 3 vinster vardera.

Det finns en hel del intressant bortastatistik för Real Madrid. Bland annat det här:

  • I Real Madrids 50 senaste bortamatcher har 39 av dem slutat med att båda lagen gjort mål
  • I 14 raka bortamatcher för Real Madrid har det blivit över 2.5 mål
  • Real Madrid har vunnit 9 raka bortamatcher

Som ni ser är Real Madrid ett väldigt starkt och målglatt bortalag. Ikväll måste som sagt Atletico ösa på framåt. Det mesta tyder på en målrik tillställning även ikväll. Över 2.5 mål kan spelas till 1.68 hos Betclic. Glöm inte heller bort att du får insatsen tillbaka om du bettar med mobilen hos Betclic! 

betclic bonus