Svenska Cupen: Gruppfinal väntar med en kvartsfinal i potten

02/03/18

Under veckan har det varit en hel del fotboll från världens alla hörn. Och i slutet på veckan väntar supermöte vi alla väntat på, nämligen Malmö FF mot Brommapojkarna. Malmö har under försäsongen visat en otrolig styrka i laget och man har vunnit samtliga matcher, med undantag för matchen tidigare i veckan mot Roskilde. Dock bör vi ha i åtanke att malmö ställde upp med ett ytterst mediokert lag. Det var flera debutanter i laget och det märktes även på spelet. Nu är det dock ny match som väntar på söndag med avspark 17:00. Framåt Malmö!

Hämta en grym välkomstbonus hos Bethard här!

 

Två formstarka lag på söndag

Brommapojkarna har inlett  försäsongen riktigt bra och ligger inför söndagens match på en delad förstaplats tillsammans med Malmö FF. Dessutom så har man en otroligt bra ungdomsverksamhet som gör att laget hör hemma i Allsvenskan, till skillnad från bönder som kommer från Helsingborg.

Helsingborg, detta arma lag har trots att en match återstår redan spelat bort sina chanser till vidareavancemang, vilket ingen på något sätt kan vara förvånad över. Med tanke på att man inte haft mycket att se framemot sedan San siro-svens storhetstid för snart tjugo år sedan så rycker bara de flesta på axlarna över att man återigen misslyckades.

Under matchen på söndag får vi med all sannolikhet se en trupp som består av Johan dahlin i mål, följt av Vindheim, Bengtsson, Nielsen & Safari. Mittfältet ställs förmodligen upp med Rieks, Bachirou, Lewicki och svanberg. Anfallet blir med största sannolikhet Strandberg och Rosenberg. Trots att vi inte vet hur laget ska formeras så har malmö generellt sett en bra trupp, med undantag för Bonke innocent.

Vill du spela på matchen mellan Malmö FF – Brommapojkarna, eller någon av de andra matcherna så rekommenderar vi starkt att du gör detta på BetHard. Därhittar du riktigt bra odds på allt som finns att betta på. Det är bara du som sätter gränserna! Just nu får du dessutom en välkomstbonus på 200% upp till 1000 kronor!

BetHard