Svenska Cupen: Nu närmar sig kvartsfinalerna i svenska cupen!

08/03/18

På lördag är det dags för ett riktigt hett möte mellan de regerande mästarna Malmö FF och den eviga tvåan, deltagaren, laget som ger uttrycket ”ångest” ett ansikte. Kärt barn har många namn och givetvis är det IFK Göteborg vi talar om. Matchen kommer avgöras 13:00 på malmö IP. Framåt Malmö!

Hämta en grym bonus hos Bethard 

Malmö har inlett säsongen riktigt bra och har under försäsongen stått för riktigt bra insatser. Det finns otroligt många lovord att säga om laget inför säsongen som drar igång om lite drygt tre veckor. Något som det däremot surrats en del om är hur Markus Rosenbergs status varit, då han börjar komma till åren.

Dock var det ett glädjande besked när han i onsdags mot Nordsjälland gjorde en otrolig insats i en match som förövrigt slutade 2-2. 35-åringen stod för bägge målen som var två riktiga delikatesser. Med detta besked känns det aningen säkert på anfallsfronten. Något som däremot är lite mer diffust är mittfältsspelet. För närvarande har man Bachirou och Lewicki, men skulle en skada ske här så är det helt tomt på ersättare. Att man skulle spela någon som Bonke innocent vore inget annat än kriminellt. Så med andra ord, är det någonting som ska hända så är det Bonke Innocent som ska ge plats åt någon annan.

Våren har varit en riktigt bra sådan sett ur ett malmöperspektiv. Man har kommit igång på riktigt och det ser ut som att man för första gången på hela 29 år kan ta hem bucklan igen. Året 1989 var då Malmö för övrigt tog dubbeln.  Att vi inte har tagit dubbeln sedan dess är inget annat än ett fiasko.

Får Svanberg sitt genombrott ikväll

Någon som sett otroligt stark ut i år är Mattias svanberg. 20-åringen har fullkomligt vräkt in mål och det ser förmodligen ut som att denna säsong blir hans stora genombrott. Under matchen mot brommapojkarna så stod han för ett direkt avgörande när han snyggt placerade in 3-1 i målvaktens bortre hörn.

Någon som väntat på denna matchen ända sen han signerade på för de himmelslå är ingen mindre än Sören Rieks. Dansken har varit lysande under sin tid i malmö och är en av de spelare som gjort ett stabilt intryck under säsongen.

Därför ska det bli otroligt spännande å se vad han kan hitta på under kvartsfinalen i Svenska Cupen.

Europa league-åttondelsfinaler

En annan match som varit på tapeterna, förutom Malmömatchen, är åttondelsfinalerna och matchen mellan Arsenal – AC Milan  i Europa League. Arsene Wenger har under 2018 tampats med flera svåra problem, främst är det mentala problem genom exempelvis att förmedla en spelidé till laget, dels hans förmåga att uttrycka sig verbalt i medier, men framförallt problem med att får sitt lag att prestera. Hur ett lag som Arsenal kan förlora mot ett lag som östersund är inget annat än en rejäl smocka i ansiktet för samtliga Arsenalfans.

Hans förmåga att förstöra en klubb som Arsenal är både imponerande och chockerande. I synnerhet av den anledning att han tillhört klubben i över tjugo års tid. Vore det inte på sin plats att man tar sitt ansvar och slänger in handduken. Det känns onekligen som att den gamle fransmannen tar med sig gunners ner i graven.

Vill du spela på någon av kvartsfinalerna i Svenska Cupen, eller vill du köra igång redan med kvällens matcher i Europa League så rekommenderar vi dig att göra det hos Bethard. Just nu får du som ny kund en välkomstbonus på 200% upp till 1000 kronor.

BetHard