Svenska Cupen: Nu väntar spännande kvartsfinaler med bra odds hos Royal Panda Sport!

05/03/18

Under söndagskvällen kunde vi tillslut summera samtliga utgångar ur grupp A till H i Svenska Cupen. Nedan kommer vi sammanfatta de olika grupperna och dessutom gå igenom hur kvartsfinalerna ser ut.

I grupp A var det inte alls förvånat att Malmö FF lyckades gå rent under hela gruppspelet. Under söndagsmatchen var de ett rejält taggat himmelsblått som entrade Malmö IP i jakten på kvartsfinalbiljetten. Man började med en rejäl fart och det var därför inte helt oväntat att man dessutom tog ledningen efter en halvtimmes spel. Denna gång var det Alexander Jeremejeff som återigen stod för målet efter ett alledeles magnifikt inlägg av Andreas Vindheim.

En stund efter kunde Carlos Strandberg utöka ledningen till 2-0. Nu var allting i hamn kändes det som. Men i den 60:e matchminuten fick vi lite nerver i matchen när Brommapojkarnas bajram Ajeti lite turligt fick in 2-1 målet. Men det dröjde inte länge innan vår egna Malmöprodukt Mattias Svanberg fem minuter senare punkterade matchen med ett otroligt vackert 3-1 mål. Malmö fortsätter med andra ord att gå rent.

En bra mycket jämnare grupp var grupp G där vi hittade IFK Göteborg, Östers IF, Varbergs Bois samt Sirius.

Efter att ha summerat samtliga matcher i grupp G så stod till slut laget som gett en hel stad kronisk depression, IFK Göteborg som segrare. Dock krävdes det att man var

Ett kvitto på att man totalt misslyckats förra säsongen var när högeryttern Sören Rieks signade på ett treårskontrakt med de mesta mästarna. Det dröjde inte länge för dansken att bestämma sig när Malmö hade hört av sig. Målet var tydligt. -Jag vill börja vinna titlar.

Därför ser vi med spänning fram emot lördagens första kvartsfinal som kommer att avgöras mellan de mesta mästarna, och den eviga tvåan IFK Göteborg.

Vi ska dessutom ha i åtanke att Ifk Göteborg inte hade gått vidare om det inte vore för att laget är bättre seedade. Så med detta facit har vi en klubb som går spikrakt ner, samtidigt som vi har ett lag som inte verkar ha någon som helst gräns över var man ska nå.

Ett uttalat mål för säsongen är återigen att kunna knipa en Champions League-plats, vilket är ett mål man faktiskt bör klara av med den nuvarande trupp man har.

Svenska Cupens största skräll i modern tid

Något som har kommit att bli en rejäl snackis i hela sverige är att Helsingborg tystade samtliga kritiker med att kunna ta andraplatsen i Grupp F. När väl svenska cupen drog igång så var det med målsättningen att Heif skulle lyckas knipa tredjeplatsen från Tvååkers IF.

En målsättning som skulle kunna få vilken Heif-supporter som helst att tro att laget fått storhetsvansinne. Därför var det ett otroligt resultat som Heif lyckades åstadkomma.

Om vi ska summera hur kvartsfinalerna kommer att spelas så ser det ut som följer

  • Match 1: Östersund-Gais
  • Match 2: Djurgården – Häcken
  • Match 3: AIK – Örebro
  • Match 4: Malmö FF – IFK Göteborg

Vill du spela på någon av helgens kvartsfinaler i Svenska Cupen så kan vi rekommendera att du gör detta hos Royal Panda Sport. Där hittar du riktigt bra odds som står sig högt marknadsmässigt. Just nu får du dessutom en välkomstbonus på 100% upp till 1000 kronor.