Tippa rätt resultat i CL och vinn 1 miljon

11/09/17

Snart är det äntligen dags för en självklar höjdpunkt för alla fotbollsintresserade: Champion League-premiär! Det är något vi alla gått omkring och väntat på. Ladda upp på bästa sätt genom att besöka Unibet. Just nu kan du vara med i tävlingen som går ut på att du ska tippa resultat i tisdagens och onsdagens CL-matcher. Vinnaren kan få upp till en miljon kronor!

Så här deltar du

Det kan inte bli enklare. Börja med att registrera dig eller logga in på ditt Unibet-konto. Därefter ska du anmäla dig till kampanjen som ligger under erbjudanden – oddskampanjer. Leta upp tävlingen och tippa resultat i de fem utvalda matcherna.

Tisdagens och onsdagens matcher

  • FC Barcelona – Juventus 1.70 – 3.85 – 5.00
  • Manchester United – Basel 1.17 – 7.40 – 16.00
  • Feyenoord – Manchester City 7.65 – 4.75 – 1.41
  • Liverpool – Sevilla 1.72 – 4.00 – 4.65
  • Tottenham – Borussia Dortmund 2.30 – 3.45 – 3.15

Som ni ser finns det en hel del godbitar. Bland annat två matcher med svenskintresse i: Feyenoord – Manchester City där Sam Larsson kan komma att göra debut i CL och sen har vi även Manchester United – Basel där Victor Lindelöf väntas starta.

Tottenham – Borussia Dortmund är också en spännande match. Peter Bosz gör sin första Champions League-match som tränare för Dortmund, och Tottenham gör sin första Champions League-match på Wembley Stadium. 

Men den största matchen måste ändå sägas vara FC Barcelona – Juventus. Hemmalaget må vara favoriter sett till oddsen, men här vill jag slå ett slag för krysset, eller till och med tvåan. Så stor är inte skillnaden mellan lagen och dessutom har Juve visat att man kan störa Barca på Camp Nou tidigare.

Vad tror du om matcherna? Logga in eller bli medlem hos Unibet och tippa. Har du inte blivit medlem ännu? Då är det dags att bli det med en gång. Alla nya kunder som registreras sig via oss får nämligen en bonus på 200 % upp till 1000 kr. Det innebär alltså att din första insättning tredubblas.

unibet