Tisdagens bästa spel från Expekt

07/02/17

Fin match från Italien när Roma hälsar Fiorentina välkomna till Olympiastadion i Rom. Två målglada lag som båda är i behov av en vinst för att befästa sin plats i tabellen och haka på i jakten om Europaplatserna. Roma är obesegrade på hemmaplan denna säsong och får således ses som favoriter i kvällens match, speciellt då bortalaget saknar sin bästa målskytt i Nikola Kalinic.

Mål att vänta på Olympiastadion

Roma har vunnit samtliga matcher man spelat på hemmaplan i ligaspelet denna säsong och man kommer in till kvällens match med revansch att utkräva efter den snöpliga förlusten mot Sampdoria senast. I och med Napolis seger mot Bologna i helgen så är en seger för Roma av högsta prioritet. Det kommer bli en tuff nöt att knäcka när man ska slå tillbaka Fiorentina som i sin tur behöver tre poäng i jakten på Europaplatserna.

Fiorentina har inte förlorat på sina fem senaste matcher men kommer som tidigare nämnt till Rom utan sin mesta målgörare, Nikola Kalinic. I övrigt är det ett starkt bortalag som radar upp sig med gott om offensiv kvalitet. Fiorentinas fem senaste matcher har slutat med över 2.5 mål.

Att det kommer bli mål i kvällens match är det inga tvivel om och när man ser till hur lagen fördelar sina mål över matcherna så finns det ett tydligt mönster, andra halvlek levererar mål. Hos Expekt kan du just nu spela på att det kommer bli flest mål i andra halvlek till fina 1.82, klart spelvärt med tanke på statistiken.

Missa inte Expekts senaste välkomstbonus som även gäller dig som redan är medlem men inte spelat sedan 2013. Ni får nu upp till 500 kronor i bonus på eran första insättning, perfekt att ta del utav inför kvällens möte i Rom!

Kvällens spel: Roma vs Fiorentina – Flest mål i 2:a halvlek 1.82@Expekt

Roma Fiorentina