Toppmatch på Stamford Bridge inleder helgen

16/09/16

Äntligen fredag och finns det något bättre än att inleda helgen med ett toppmöte i Premier League? Det handlar såklart om drabbningen mellan Chelsea och Liverpool på Anfield. Dessutom hittar vi Milan och PSG på spelschemat, två storlag som båda bortaspelar ikväll.

Chelsea – Liverpool | Avspark 21.00

Efter förra säsongens fiasko i Premier League är den nuvarande andraplatsen ett stort plus för London-laget som inlett ligaspelet med 3 vinster och ett kryss. Liverpool finner vi på en sjätteplats tack vare 2 vinster, ett oavgjort resultat och en förlust. Nu drabbas lagen samman i en het match där en bortaseger tar Liverpool upp i den allra högsta toppen men först måste poängen givetvis inspelas.

Lagen tränas av mästartränare där Klopp äntligen börjar få sin prägel på Liverpool samtidigt som Conte inlett mycket respektabelt. I förra omgången stod Liverpool för en riktig show när Leicester avfärdades med dominans. 4 – 1 skrevs resultatet till och nu med spel på bortaplan och med ett svårare motstånd i Chelsea kommer vi bevittna en annorlunda matchbild.

Chelsea är favoriter men Liverpool som visat en fin kreativitet i sin anfallsfotboll kommer utgöra hot även mot London-laget. Vi inväntar en av säsongens absolut största drabbningar och det är ett tidigt statusmöte på Stamford Bridge! Chelsea är favoriter till seger, inte helt orimligt med tanke på tabellplacering och egenskap av hemmaborg. Men Liverpool kommer stå för ett tufft motstånd och ett kryss ligger nära till hands. Bethard ger dig fina odds på matchen!

Chelsea – 2.30 | Oavgjort – 3.55 | Liverpool – 3.25

Andra spelvärda matcher ikväll

20.45Caen vsParis SG(1) 6.85 (X) 4.30 (2) 1.47
20.45Sampdoria vsAC Milan(1) 3.00 (X) 3.30 (2) 2.35

Bethard erbjuder en fantastisk sportsbook med stort utbud och marknadens bästa odds. Registrerar du dig idag får du dessutom 100% upp till 1000 kr!

Spela hos Bethard!