Tuff bortamatch för Arsenal i Champions League

15/02/17

Om gårdagens matcher var något extra så är det bara förnamnet för kvällens möten. Bayern München – Arsenal och Real Madrid – Napoli är två matcher som får det att vattnas i munnen hos alla fotbollsfantaster. Det går knappt att understryka vikten av dessa matcher och att vi kommer få se mål är nästintill en garanti med så offensivt skickliga lag. Spela på matchen hos 10Bet och få upp till 1500 kronor bonus på din första insättning!

 

Bekant motstånd för Arsenal

Under tre av de fyra senaste säsongerna så har Arsenal lyckats springa på Bayern München i Europaspelet, inget motstånd man önskar sig direkt. Faktum är dock att man gjort det helt ok med två segrar och en oavgjord under sex möten. Bayern München denna säsong känns inte lika övermäktiga som under tidigare upplagor men klart är att det kommer bli en oerhört tuff uppgift för Arsene Wenger och hans Arsenal. Man får klara sig utan Santi Cazorla och Aaron Ramsey men får tillbaka Granit Xhaka som tar plats på det centrala mittfältet.

I hemmalaget saknas Franck Ribery och Jerome Boateng som båda dras med skador. Vi sätter även ett frågetecken kring Xabi Alonsos medverkan i matchen då spanjoren tvingades utgå med en förmodad skada från lagets senaste träning. Bayern München genrepade inför kvällens match genom att slå Ingolstadt med 2–0 efter två sena mål. Man leder ligan med betryggande 7 poäng och kan således gå in med full kraft i Champions League.

Carlo Ancelotti kommer göra allt han kan för att hans lag går ifrån kvällens match med ett bra resultat inför returen i London om några veckor. Ett Arsenal som svajat en del i form under den senaste tiden kan få det otroligt jobbigt på Allianz Arena. En överkörning ifrån tyskarnas sida är inte att räkna med men att man lyckas slå Arsenal känns klart rimligt. 1.46 står raka 1:an i för tillfället och för den som vågar riska lite finns även Bayern München -1.0 till 1.80 gånger insatsen.

Kvällens spel: B. München vs Arsenal – B. München -1.0 1.80@10Bet