Tunga drabbningar i Tyskland, Italien och Spanien

20/09/16

En fantastisk vecka är att vänta för fotbollsfans runt om i världen. Dagligen fram tills efter helgen spelas fotboll i toppklass med början ikväll. Trots att de flesta stormatcher spelas imorgon finner vi  några riktigt heta matcher även ikväll.

Wolfsburg – Dortmund | Avspark 20.00

Wolfsburg har 5 inspelade poäng på de 3 inledande matcherna i Bundesliga. Ikväll tar laget emot Dortmund som har en poäng mer men som visat styrka och målglädje i massor. Efter seger i premiären fick Wolfsburg delad pott i de 2 senaste matcherna. Dortmund däremot inledde ligaspelet med en seger följt av en oavgjord match. Men nu börjar laget pricka formen och en fantastisk 6 – 0 seger mot Legia i Champions League följdes upp av en lika imponerande seger mot Darmstadt i Bundesliga. Ikväll siktar Dortmund på den första bortasegern i Bundesliga samtidigt som Wolfsburg-supportrarna suktar efter säsongens första hemmaseger. Dock är Dortmund med den form laget visat, numret för stort och hemmafansen kan mycket möjligt få vänta ett tag till på den efterlängtade trepoängaren på Volkswagen Arena. Unibet ger dig fina odds på rakt spel.

Wolfsburg – 4.50 | Oavgjort – 3.90 | Dortmund – 1.75

AC Milan – Lazio | Avspark 20.45

Kvällens enda match i Seria A spelas på San Siro där AC Milan tar emot Lazio. Det skiljer en poäng lagen emellan, med fördel för gästerna som har 2 vinster, ett kryss och en förlust att visa för. Hemmalaget tar sig an denna match med 2 vinster och 2 förluster i bagaget men med en stabil seger av Lazio med 3 – 0 senast mot Pescara kliver gästerna in i detta möte med stort självförtroende. Förra säsongen var det delad pott, 1 – 1, på San Siro och det skulle inte förvåna ifall vi får se ett liknande resultat ikväll.

Milan – 2.15 | Oavgjort – 3.40 | Lazio – 3.50

Sevilla – Betis | Avspark 22.00

Kvällens hetaste match finner vi i Sevilla-derbyt på Ramón Sánchez Pizjuán där Sevilla tar emot Real Betis. Hemmalaget jagar på i toppen av tabellen med 8 inspelade poäng. Med egenskap av hemmaplan och med en bättre trupp och form är Sevilla storfavoriter till att vinna ikväll. Senast de grönvita besegrade Sevilla var år 2014 i Europa League och på de 6 senaste matcherna lagen emellan är ett kryss det bästa resultatet som Betis fått med sig. Frågan är ifall Betis kan bryta mot sviten och skrälla i kvällens sena match eller om Sevilla förblir storebror.

Sevilla – 1.47 | Oavgjort – 4.60 | Real Betis – 6.50

Unibet erbjuder en av marknadens mest kompletta sportsbooks med ett enormt utbud av spel och höga odds. Klicka dig in redan nu och ta del av massor av odds på kvällens ligafotboll!

Spela hos Unibet!