Tungt rivalmöte mellan Liverpool och Manchester United!

17/10/16

Bethard

Englands och en av världens tyngsta möten utspelas ikväll på Anfield i Liverpool. Kan Klopp sänka Mourinho och hans manskap eller vill Zlatan annat? Häng med för förutsättningarna och de bästa oddsen!

Liverpool – Manchester United | Avspark 21.00

Omgång 7 avslutas på bästa möjliga sätt. Det är nämligen stormötet mellan Liverpool och United som avslutar omgången på anrika Anfield. De engelska giganterna gör upp i en sexpoängsmatch och med storstjärnor på de flesta positioner kan vi vänta oss en het drabbning.

Liverpool har tagit 16 poäng på 7 matcher och med det är man endast 3 poäng från Arsenal och City med 19 poäng på första- och andraplatsen. Vid eventuell vinst går Merseyside-laget om Tottenham i tabellen och minst en tredjeplats blir fakta. Mourinho och hans mannar inledde ligaspelet starkt med tre raka segrar men därefter har United övergått till den ostabila form som representerat United de senaste åren. Laget har 13 inspelade poäng och innehar just nu sjundeplatsen. Men skulle Zlatan och gänget vinna ikväll så har även de en chans på den absoluta toppen.

Bethard

Med Klopp vid sidlinjen har Liverpool utvecklat spelet oerhört mycket. Fantastisk lagspel och stabilitet på samtliga lagdelar representerar dagens Liverpool. Dessutom med en sprakande anfallsfotboll är laget definitivt att hålla ögonen på denna säsong. Senast besegrade man Swansea på bortaplan med 1 – 2 efter ett sent avgörande av Milner. Nu jagar man sin femte raka Premier League seger!

United spelade endast 1 – 1 hemma mot Stoke senast och formen är som sagt väldigt svajig. Intressant är också att United faktiskt besegrat Liverpool i de fyra senaste ligamatcherna lagen emellan. Vilka som ikväll drar det längsta strået i Englands och en av världens största matcher får vi se med avspark 21.00. Tills dess spanar vi in de fina oddsen från Bethard där ett formstarkt Liverpool på hemmaplan kan spelas till oddset 2.15.

Liverpool – 2.15 | Oavgjort – 3.45 | Manchester United – 3.80

Bethard levererar en komplett sportsbook med grymma odds!

Spela på matchen hos Bethard!