Unibet | Vinn fotbollspaket och res Europa runt

18/08/16

Europeisk toppfotboll är igång på allvar och för fotbollsälskare är det en sann glädje. Kommande helg drar även La Liga igång och vad passar då bättre än att resa Europa runt och kolla fotboll som det ska spelas? Unibet erbjuder sina kunder en fantastisk möjlighet att tävla om fina fotbollspriser.

Vinn fyra valfria fotbollsmatcher i Europa

Unibet ger dig ständigt fina erbjudanden och spännande bonusar men för fotbollsälskare måste detta vara den mest attraktiva kampanjen hittills. Du kan nu tävla om en chans att vinna fyra valfria fotbollsmatcher i europeisk ligafotboll, resa och boende inkluderat. Så här gör du:

  • Anmäl dig till kampanjen
  • Lägg ett pre-matchspel eller livespel på valfria fotbollsmatcher
  • Vinnande spel räknas med i en poängsumma
  • Spelet ska avgöras mellan den 12:e augusti kl. 00.01 och den 4:e september kl. 23.59
  • Spela med odds på minst 1.20

För att vara med och tävla om denna de fina priserna ska du betta på fotbollsmatcher där vinnande spel ger poäng. Inspelade poäng tar dig högre upp i listan där hela 1000 spelare får pris. Från och med lördagen den 13:e augusti kommer topplistan uppdateras dagligen där de intjänade poängen visas. Missa inte denna fantastiska möjlighet att spela till dig den mest minnesvärda fotbollssäsongen någonsin.

1000 priser att dela ut

Första platsen ger det fantastiska priset på fyra valfria fotbollsmatcher i Europas finaste ligor, resa och boende betalt. Andra- och tredjeplatsen ger dig en utvald match i Europa, även här med resa och boende betalt.
Även resterande topp 1000 placeringar ger fina priser så se till att inte missa denna chans.

Tävla hos Unibet!