Valencia jagar tre poäng på Estadio Riazor!

31/10/16

Valencia

I toppen av La Liga finner vi giganten Real Madrid följt av Barcelona och Atlético Madrid, men det är inte där vi lägger fokus ikväll. Istället vänder vi blicken mot de nedre delarna av tabellen där Deportivo tar emot Valencia i ett bottenmöte som ska fullborda omgång 10 av La Liga!

Deportivo La Coruna – Valencia | Avspark 20.45

Sett ur ett statistiskt perspektiv så är det ett bottenmöte vi finner på Estadio Riazor ikväll. Men Det handlar också om ett Valencia som ryckt upp sig på senare tid och som nu jagar ytterligare en trepoängare!

Deportivo hittar vi på en 18:e placering vilket innebär nedflyttning. Åtta inspelade poäng är facit och laget har endast vunnit två av sina nio spelade matcher. Mot Valencia, trots hemmaplan, kommer laget få det oerhört svårt och jag kan inte se annat än Valencia seger i denna match.

Mobilbet

Valencia har efter 4 raka förluster i ligan ryckt upp sig och har nu 3 segrar och 2 förluster på de 5 senaste. De senast nämnda förlusterna har kommit mot topplagen Atlético Madrid och Barcelona och är inget att haka upp sig på.

Ett uppåtgående Valencia ska kunna besegra ett formsvagt Deportivo trots bortaplan och hos Mobilbet finner vi fina odds på Valencia-seger!

Deportivo La Coruna – 2.85 | Oavgjort – 3.20 | Valencia – 2.50

Spela på matchen hos Mobilbet!