Massivt näthat mot AIKs målvakt efter förlusten i EL

04/08/17

Oscar Linnér fick utstå massivt näthat efter förlusten mot Braga. AIK-målvaktens Instagramkonto svämmades över av arga supportrar som kom med diverse hatiska kommentarer till 20-åringen. 

Efter den snöpliga förlusten nere i Portugal är AIK utslaget och drömmen om Europa är därmed över. Matchen var sekunder från straffläggning, men Braga lyckades göra 2-1 efter ett frisparksläge som mynnade ut i en stökig situation som liknade flipper. Och med det var Europa-äventyret över. Som om en tung förlust och en dålig insats inte vore nog så fick även målvakten Linnér utstå extremt mycket otäcka kommentarer från var besvikna och arga över hans insats i matchen. Det gick så pass långt att AIK beslutade att stänga ner kontot för att skona sin unge målvakt.

Märkligt ingripande

AIK hade en bra chans på att ta sig vidare men ett oerhört märkligt ingripande från Oscar Linnér tillät Braga att göra 1-1 i den 74:e minuten och förlängningen var ett faktum. Situationen var misstänkt offside och borde eventuellt blåsts av, och det kan ligga bakom förklaringen till varför Linnér agerade så märkligt. Han såg tämligen förvånad ut i situationen och fick dessutom en höfttackling av Bragaspelaren som störde honom i situationen.

Huvudpersonen själv sa efter matchen att hans insats inte var godkänd.
– Alla vet att det inte var en godkänd insats från min sida. Jag vet om det, och jag tar det rakryggat och konstaterar att det inte var tillräckligt bra idag, säger Oscar Linnér till AIKs hemsida.

AIK spelar nästa match på söndag borta mot Sirius. Det återstår att se om Linnér har tagit så pass illa vid sig att han är tveksam till spel på söndag.

Spela på Allsvenskan hos Betfair. Sirius står just nu i 2.80 hos Betfair.

Betfair