Vinn resa till Holland borta med Unibet

30/08/17

Snart är det dags för ännu en Unibetresa och den här gången bär det av till tulpanernas hemland, Holland. Sverige ska möta Holland i en, vad vi kan anta, otroligt viktig match.

Det här är Unibetresan

Unibet drar iväg till Amsterdam och bjuder in till en riktigt mäktig resa. Precis som tidigare upplagor kommer det bjudas på förstklassig fotboll, många skratt och trevligt umgänge. Flygbiljetter, matchbiljetter, hotellövernattning och transfer ingår. Du kan också räkna med att få surra lite med någon eller några av Unibets ambassadörer, kanske Glenn Hysén. Den som lever får se…

Sverige spelar mot Holland den 10:e oktober och den gula väggen är tokladdade som vanligt. Nu kan du bli en av de 30 som får chansen att haka på!

Så här vinner du resan

Spela på Bulgarien-Sverige och Vitryssland-Sverige hos Unibet så har du chansen att vinna en resa till Holland borta på Johan Cruyff Arena i Amsterdam. Unibet lottar ut två resepaket vid spel på matchen mot Bulgarien samt två resepaket vid spel på Vitryssland-Sverige. Allt som allt rör det sig om 30 platser för Unibetresan.

  • Anmäl dig till kampanjen hos Unibet
  • Lägg ett spel värt minst 100 kr på Bulgarien-Sverige och/eller Vitryssland-Sverige
  • Minsta odds är 1.20
  • Spel med bonuspengar eller free bets räknas inte in i tävlingen

När du lagt ett spel får du en lott till dragningen av resan. Du kan max få en lott vilket innebär att alla som deltar har samma chans att vinna.

Vinnarna kommer kontaktas via telefon senast 48 timmar efter dragningen är gjord, måndagen 4 september.

Besök Unibet