Vinn resa till Liverpool-Manchester United

01/09/17

I oktober är det dags för första mötet mellan de stora giganterna Liverpool och Manchester United. Redbet lottar ut ett grymt resepaket till matchen för två personer. Sätt in 100 kr för att delta!

Det här är Redbets drömresa

Matchen mellan Liverpool och Manchester United är alltid en av säsongens höjdpunkter för alla Premier League-nördar. I år är den kanske hetare än någonsin då båda lagen satsat stenhårt på transfermarknaden. Bli inte förvånade om bägge lagen är med i toppstriden på vårkanten när allt ska avgöras.

Vinnaren av drömresan får ta med sig en kompis och det här är vad som erbjuds: flygbiljetter tur och retur, matchbiljetter samt hotellövernattning (tre nätter). Allt detta till ett värde av 30 000 kr.

Matchdatum är satt till den 14:e oktober klockan 15:00 på anrika Anfield i Liverpool.

Så här deltar du

Det är superenkelt att delta, allt du behöver göra är att sätta in 100 kr och spela på valfritt odds över 1.80. För nya kunder tillkommer även en liten present i form av två gratisspel på 100 kr styck om du deltar i tävlingen.

  1. Bli medlem eller logga in på ditt konto
  2. Gör en insättning på 100 kr
  3. Spela för 100 kr på ett odds över 1.80
  4. Varje gång du omsätter 100 kr får du en lott
  5. Ju fler lotter du har desto större chans att vinna

Det finns ingen gräns för hur många lotter du kan samla på dig. Så det är bara att köra på, ju fler desto bättre.

Vinnaren koras genom lottodragning och presenteras den 2:a oktober.

Passa på att bli medlem hos RedBet nu när du inte bara får en grym välkomstbonus i form två gratis spel utan också chansen att vinna en grym resa. Redbet har ett strålande utbud både vad gäller odds och casino, så vi kan garantera dig att du inte kommer att bli besviken.

Besök Redbet