Vinn resa till Manchester-derbyt

12/10/17

Den 9:e december är det dags för säsongens första Manchester-derby, och nu har du chansen att få se det live. Spela på Liverpool-Manchester United och var med i utlottningen av ett vip-paket till Manchester United-Manchester City!

Lägg ditt spel före avspark för att delta

För att delta i tävlingen måste du placera ett bet på Liverpool-Manchester United till ett odds över 1.50.

  • Spela för minst 100 kr på Liverpool-United till minst 1.50 i odds
  • Skicka in ditt tips

Notera att du måste lägga ditt spel innan avspark, livespel gäller alltså inte.

Det här är Nordicbets VIP-resa

Resan till Manchester innehåller 5000 kronor i rese- och fickpengar, hotellövernattning och två vip-paket till matchen med gratis mat och dryck och bästa platserna. Vinner du så får du alltså ta med en polare till matchen, bra va?

Speltips inför Liverpool-Manchester United

Över 2.5 mål – 1.92@Nordicbet

Det mesta pekar på en målrik tillställning på lördag. Må så vara att de senaste inbördes mötena har slutat med få mål, men här finns det stora skäl att tro att det kommer rassla till i näten. Liverpool har en stark offensiv och gör många mål. Även om det verkar som att nyckelspelaren Saido Mané missar matchen på grund av skada, så finns det andra som kan kliva fram. Firmino är en sådan, Coutinho en annan. Försvarsmässigt finns det dock stora brister i Klopps lag och man släpper in på tok för många billiga mål.

Manchester United ångar på och är obesegrade i samtliga matcher den här säsongen. På 7 matcher i Premier League har man gjort 21 mål och släppt in 2. Det är oerhört imponerande.

Det är alltså två målglada lag som möts – och ett hemmalag som darrar defensivt. Därför vore det inte alls otänkbart att över 2.5 mål kommer nås ganska tidigt i matchen.

Spela på matchen hos Nordicbet och vinn en resa till Manchester-derbyt!