VM-kvalmatcher och sportbonusar väntar

04/10/17

Imorgon drar fortsätter VM-kvalet med ett par intressanta matcher. Nu är det bara två matcher kvar innan vi kan slå fast vilka lag som tar sig till VM, vilka som får spela playoff och vilka som får stanna hemma nästa sommar. Scandibet erbjuder grymma odds och en bra välkomstbonus för alla nya spelare.

England kan bli klara

I Grupp F sitter England i förarsätet med 20 poäng och 5 poängs marginal ner till tvåan Slovakien. Vid seger över Slovenien imorgon blir The Three Lions klara för VM i Ryssland. Men Slovenien är inget dålig lag och senast lagen möttes blev det faktiskt 0-0.

England är dock mycket starka på hemmaplan och har enbart 1 förlust på de senaste 11 hemmamatcherna. Beroende på hur det går för Slovakien mot Skottland kan det till och med räcka med 1 poäng för att England ska bli klara.

Scandibet har 1.35 på England att vinna, men med en Harry Kane i sylvass form känns handicapspelet (-1) på England till 2.00 pengarna klart mer lockande.

Spelvärde på Tjeckien mot Azerbadzjan

I Grupp C hittar vi en intressant match mellan Azerbadzjan och Tjeckien. Hemmalaget ligger något överraskande på en tredjeplats, före Tjeckien. Men i grund och botten ska det vara stor skillnad på de här lagen. Azerbadzjan har överpresterat enormt sett till materialet, samtidigt har Tjeckien varit en besvikelse. 1.95 på den raka tvåan känns bra, för känslan är att Tjeckien vill avsluta snyggt, och som sagt i grund och botten har man ett bättre lag.

Hitta fler odds på VM-kvalet hos Scandibet och glöm inte bort att hämta din välkomstbonus på 100 % upp till 1000 kr!