Dagens silly season

25/07/17

Premier Leauge

Chelsea slår på stora trumman och vill värva för sanslösa 2.7 miljarder kronor. Tränare Antonio Conte är tydligen inte nöjd med vad han har fått in så här långt, han vill ha mer! Nu ska klubben vara beredda att lägga ner stora pengar på ett antal ytterligare värvningar. Brittiska Daily Mail skriver att det rör sig om Alex Sandro, Fernando Llorente, Virgil Van Dijk och Antonio Candreva.

Everton har bestämt sig för att värva Gylfi Sigurdsson, men det verkar lättare sagt än gjort. Swansea har nobbat varenda bud hittills, men enligt Daily Mail är Everton nu beredda att lassa in så mycket som 480 miljoner kronor för islänningen. Kan Swansea stå emot det?

Javier Hernandez har skrivit på för West Ham. Kontraktet gäller för tre säsonger och han köps loss för dryga 150 miljoner kronor från Bayer Leverkusen. Det blir mexikanens andra sejour i Premier League, mellan 2010 och 2015 representerade han Manchester United.

Jack Wilshire har ryktats till flera Premier League-klubbar såsom Swansea och West Ham. Men nu uppger Sky Sports att flyttlasset istället kan gå till Turkiet. Det må låta osannolikt men Antalyaspor sägs vara väldigt benägna om att knyta till sig mittfältaren. Enda farhågan är om de har råd att betala de 10 miljoner euro Arsenal kräver.

Serie A

I dagarna blev Fiorentina av med sin nyckelspelare Federico Bernardeschi som skrev på för mästarna Juventus. Hans ersättare kan bli Sam Larsson från Heerenveen. Fiorentina sägs vara beredda att betala cirka 80 miljoner kronor för svensken.

Pa Konate har enligt sin agent Nima Modyr skrivit på för nykomlingen SPAL. Kontraktet gäller för tre år och han köps loss för dryga 3 miljoner kronor.

Betta på silly season hos Mobilebet

mobilbet bonus