Everton rustar inför en ny Premier League-säsong

04/07/17

Sandro Ramirez

Everton storsatsar och har tidigare under sommaren redan värvat Davy Klaassen, Henry Onyekuru och Jordan Pickford. Igår gjorde Everton klart med två värvningar till, den spanska anfallaren Sandro Ramirez från Malaga och den engelska mittbacken Michael Keane från Burnley.

En stark säsong i Malaga

Sandro Ramirez gjorde en stark säsong med Malaga och stod totalt för 14 mål under förra säsongen. Under U21-EM tidigare denna sommaren gjorde han ett mål för sitt Spanien som kom tvåa i turneringen efter finalförlust med 1-0 mot Tyskland. Transfersumman ligger på ungefär 5 miljoner pund och Ramirez skriver på ett 4-årskontrakt med Everton.

Michael Keane kommer närmast från Burnley där han förra säsongen var en av lagets absolut bästa spelare. Keane spelade innan Burnley i Manchester United. United var också ett alternativ för Keane, men han valde istället att skriva på för Everton. Enligt han själv berodde beslutet mycket på tränaren Ronald Koeman som under sin aktiva fotbollskarriär också var mittback. Keanes kontrakt med Everton sträcker sig över 5 år.

Everton storsatsar verkligen och kommer vara med och slåss om europaplatserna på allvar den kommande säsongen. Spela på att Everton kommer topp 4 i Premier League nästa säsong hos 21Bet till 10,00 i odds. 21Beterbjuder just nu en bonus som ger 100% upp till 500 kr. Skapa ett konto hos 21Bet och ta vara på denna bonus!

21Bet Logo