Han kan ersätta Neymar i Barcelona

16/08/17

Efter att Neymar skrivit på för PSG i en minst sagt omtalad övergång har jakten på en ersättare varit i full gång. Det har ryktats om bland annat Philippe Coutinho från Liverpool, men engelsmännen vägrar släppa sin guldklimp. Nu har istället Barcelona riktat blickarna mot Tyskland och Ousmane Dembele. Enligt uppgift ska nu en lösning vara nära.

Barca får slanta upp rejält

Några 2.2 miljarder som Neymar kostade blir det inte, men halvera summan så kommer du närmare. Prislappen för Dembele sägs landa på dryga miljarden, plus bonusar.

Ända sedan Neymar lämnat har Barca legat på Dortmund om Dembele men tyskarna har konsekvent nobbat buden. Spelarens vilja, i kombination med en prislapp som ej går att säga nej till, sägs vara nycklarna till att affären nu tycks gå i lås.

För Dortmund och nye tränaren Peter Bosz blir givetvis tappet av Dembele en stor smäll. Men med en miljard in till kassan finns alla möjligheter att finna en vettig ersättare. Tyska Bundesliga har premiär i helgen och Dortmund möter Hoffenheim hemma på lördag.

Kanske innebär affären av Dembele att Alexander Isak får möjlighet att få speltid? Svensken har i alla fall fått spela lite under försäsongen och gjorde tre mål senast när Rot-Weiss Essen besegrades.

Hur påverkar försäljningen av Dembele Dortmunds titelchanser? Och blir Barca nu förhandsfavoriter att lyfta pokalen i Spanien? Hitta odds på Bundesliga och La Liga hos Expekt! Glöm inte heller bort att du har en trevlig välkomstbonus att hämta om du ännu inte blivit medlem ännu!

expekt bonus