Mobilebet – Höga odds på svensk och internationell fotboll

10/11/17

Betexpert.se Malmö FF

Frågan inför säsongen var inte om Malmö skulle vinna SM-guld utan när laget skulle göra det. Med en nästintill intakt trupp från året innan var det inget snack om att MFF skulle ta hem guldet utan Di Blåe kunde utan att imponera säkra guldet med tre omgångar kvar. Frågan handlade istället om alla utgående kontrakt.

Efter fiaskot mot Vardar i första omgången av Champions League-kvalet var det nästan uppror bland fansen i Malmö som alla krävde Magnus Pehrssons avgång. Daniel Andersson satt dock lugnt kvar i båten tills stormen rett ut sig och backade sin tränare. Uttåget innebar att spelare som Yoshimar Youtun lämnade och även Pawel Cibicki blev såld till Leeds för 20 miljoner.

MobileBet Logo

Istället fick fokus läggas på att säkra den andra stjärnan och klubbens tjugonde SM-guld. Efter guldmatchen mot Norrköping har det varit en konstant segerdimma över staden vilket kulminerandes i ett storslaget firande efter sista omgången hemma mot Häcken där bland annat Zlatan Ibrahimovic flög hem för att överlämna Lennart till Markus Rosenberg.

Tinnerholm lämnar mästarna

Det är dock många från guldlaget som lämnar nu. Anton Tinnerholm och norrmännen Jo Inge Berget och Magnus Wolff Eikrem har alla sagt att de lämnar efter säsongen. Felipe Carvalho, Oscar Lewicki och Erdal Rakip har även de utgående kontrakt och tiden talar väl inte för att de blir kvar. Daniel Andersson borde dock göra allt för att få till en förlängning med Erdal Rakip som tagit enorma steg under säsongen. Med 8 mål och många matchavgörande insatser har rosengårdssonen äntligen tagit kliven hela Malmö väntat på.

600 kronor i sportbonus hos Mobilebet

Vill du oddsa på Silly Season, allsvensk fotboll eller någon annan liga kan vi verkligen rekommendera dig att göra det hos Mobilebet. När du blir ny kund hos spelbolaget kan du mottaga en riktigt fin välkomstbonus som ger dig den optimala starten på ditt spelande. Skapa ett konto på direkten för att ta del av din betting bonus.

Spela här!