Philippe Coutinho till Barcelona och Cristiano Ronaldo till Milan?

27/07/17

Det har varit på gång länge, men nu verkar det som att Coutinhos övergång till Barcelona faktiskt blir av.

Coutinho ska ha bett Klopp om att få lämna

Radio Cataunya var först ut att rapportera om att Barcelona är överens med spelaren. Det som nu återstår är att Barca ska nå en deal med Liverpool. Enligt katalansk media har huvudpersonen själv lagt sig i och bett om att få lämna klubben. Coutinho ska personligen ha vänt sig till Jürgen Klopp och försökt få honom att ändra sig så att han kan gå till Barcelona. Huruvida det fungerar eller inte kan vi bara spekulera i, men att det börjar röra närma sig, det kan vi slå fast.

Det har tidigare rapporterats om att Neymar ska ha varit på glid till PSG, och att Coutinho i så fall skulle bli hans ersättare. Men de senaste uppgifterna gör gällande att Neymar ska ha krävt att Barcelona värvar Coutinho för att han ska stanna i klubben.

Milans plan: plocka in Ronaldo nästa sommar

AC Milans nya kinesiska ägare storsatsar och försöker göra klubben till en maktfaktor i Europa. En rad tunga namn som Andre Silva, Hakan Calhanouglu och Bonucci har redan plockats in i sommarfönstret. Nästa stora namn kan bli en rejäl knall. Det handlar om ingen mindre än Cristiano Ronaldo. Ja, det låter otroligt men enligt italienska medier har Milan träffat Ronaldos agent, Jorge Mendes, för att diskutera en övergång. Detta kommer dock inte ske i sommar (om det överhuvudtaget ens sker), utan först nästa sommar. Ronaldo skulle i så fall köpas loss för cirka två miljarder. Hans lönekrav? Dryga 300 miljoner per år.

Hos ComeOn kan du betta på silly season. Bland annat erbjuder de just nu 29 gånger pengarna på att Zlatan hamnar i Malmö FF. 

Comeon