Betta för 10 spänn – få 250 gratis!

22/09/17

Ja, det kan låta otroligt men det är faktiskt sant. Om du reggar ett konto hos Betsafe och lägger ett bet på ynka 10 kronor så får du ett livespel värt 250 kr. Häng på!

Så här gör du:

  1. Öppna ett konto hos Betsafe
  2. Gör en insättning
  3. Lägg ett spel på 10 kr
  4. Få 250 kr gratis att använda på livespel
  5. Välj ditt livespel
  6. Lägg det i din spelkupong
  7. Bocka i rutan gratisspel
  8. Lycka till!

Bortsett från det här enkla erbjudanden så får man inte heller glömma bort att du får en välkomstbonus på 100 % upp till 1000 kr. Så det finns all anledning att kliva in hos Betsafe och börja spela!

Speltips

Vad ska man då använda 10 spänn till? Det finns mycket att välja på. Här är några av helgens godbitar:

Halmstad – Norrköping (2) 1.94

Seriens för närvarande sämsta lag ställs mot ett riktigt formstarkt dito. Halmstad blev omkörda av AFC efter deras imponerande 3-2-seger mot Örebro. Norrköping har som sagt bra form och städade av Häcken med komfortabla 4-1 senast. 1.94 är rena bjudoddset.

Djurgården – Hammarby (1) 1.74

De flesta fotbollsintresserade känner givetvis till att DIF inte har vunnit ett derby sedan dackefejden. Så visst, det här må vara ett långskott. Men ska vi vara helt ärliga är det klasskillnad mellan lagen. DIF är i kanonslag för tillfället och spelar en otroligt underhållande och effektiv fotboll. Hammarbys spel hackar från match till match, även om man slog Blåvitt förra omgången. Det här borde bli matchen då DIF dödar det där spöket en gång för alla.

Där har ni två speltips till erbjudandet. Varför inte slå ihop det till en dubbel och få ännu bättre odds? Valet är ditt. Regga dig hos Betsafe nu!

betsafe