DIF-Färjestad bjuder på het fredagshockey

03/11/17

Djurgården och Färjestad är två lag som överraskat positivt i inledningen av säsongen. Det var knappast någon som på förhand trodde att de här två lagen skulle ligga i topp en femtedel in i SHL-säsongen. Nu möts de i kväll i en ruskigt het fredagsmatch på ett fullsatt hovet.

Djurgården ser stabila ut

DIF har fått till ett riktigt ramstarkt spel från målvakt till forwards. Man jobbar stenhårt över hela banan och har många offensivt skickliga spelare som kan avgöra matcher. Dessutom visar man prov på en enorm bredd i laget, vilket är tämligen förvånande då laget i sig inte är så namnstarkt. I Redieborn/Eriksson har man seriens kanske bästa målvaktspar, och det ger en trygghet till hela laget. Den så omskrivne stjärnvärvningen Rene Bourque, pekades ut som en trött gammal forward, men han ser väldigt bra ut och lär ha en viss chans att komma med i kanadas OS-trupp.

Dick Axelsson återvänder till Hovet

Serieledande FBK med nye tränaren Penneborn är sveriges bästa lag i nuläget. Man visar prov på ett oerhört fartfyllt anfallsspel där Rasmus Asplund, Michael Lindqvist, Dick Axelsson och Virtanen kan sätta vilket försvar som helst på prov. Just Axelsson har ju en historia i DIF men lämnade under uppmärksammade former. Lägg därtill att han är uttalad AIK:are så förstår ni att det kan bli ett speciellt mottagande på Johanneshovs Isstadion i kväll.

Spela på SHL hos Paf – hitta grymma odds och få 100 kr gratis att spela för samt 25 free spins vid registrering. Allt omsättningsfritt förstås!

Besök PAF