Få gratisspel till SHL varje månad

18/09/17

Mitt i brinnande allsvensk guldstrid och en rafflande kamp om kvalplatsen har SHL dragit igång efter en lång försäsong. På tisdag och torsdag är det dags för nya matcher och SHL:s huvudsponsor, Nordicbet, bjuder på free bets varje månad!

Lägg ett spel på SHL och få free bets

Varje månad har du chansen att få 200 kr gratis i mobilen om du spelar hos Nordicbet. Så här gör du för att delta:

  • Logga in eller bli medlem hos Nordicbet
  • Anmäl dig till kampanjen
  • Placera ett spel på SHL med 200 kr i insats och över 1.50 i odds
  • Få ett gratisspel upp till 200 kr

Gratisspelet gäller i 14 dagar och vinsten måste omsättas tre gånger.

Det här gäller alltså varje månad, hela SHL-säsongen!

Förhandsfavoriten Brynäs premiärspelar borta mot Växjö

Brynäs räknas som en av favoriterna till SM-guldet och på tisdag gör Gävle-laget debut mot ett annat topptippat lag, Växjö.

Brynäs har fyllt på med några intressanta spelare som den gamla Färjestadsbekantingen Mikael Johansson som närmast kommer från finska HIFK där han gjorde 19 poäng på 37 matcher förra året. En annan spelare som är värd att hålla koll på är amerikanen Aaron Palushaj som spelat VM för USA, gjort ett antal matcher i NHL och spelat KHL.

Växjö ser som vanligt mycket starka ut och har seriens på pappret bästa målvakt i Viktor Fasth som anslutit från CSKA Moskva. Ett annat starkt nyförvärv är Janne Pesonen, den nu 35-årige finländaren som tidigare var firad skyttekung i Skellefteå.

Det är alltid svårt att tippa på premiärmatcher, och ser man till oddsen för det här mötet kan vi konstatera att det blir jämnt. Brynäs är väl knappa favoriter, men här är det bortaplan och det blir tufft. Vi tror på en jämn fight och slår ett slag för krysset till 4.35.

Tips på spel: Växjö Lakers – Brynäs X @ 4.35 hos Nordicbet

Klicka här för att komma till kampanjen.